Tiesto и Sebastian Ingrosso капитани, ритат мач благотворително


Tiesto и Sebastian Ingrosso капитани, ритат мач благотворително

3603

Два гранда на електронния саунд - холандецът Тиесто (Tiesto) (на снимката) и шведът (Sebastian Ingrosso) от Суедиш Хаус Мафия (Swedish House Mafia), застават начело на отбори, съставени от диджеи.

Четиринайсет майстори на пулта ще вземат участие във футболен мач с благотворителна цел на тайно място в рамките на Miami Music Week във Флорида днес. Ще се играят две полувремена по половин час с 10-минутна почивка, пояснява Contactmusic.

Тиесто ще ръководи отбор, в който са Afrojack, Nicky Romero, Quintino, Sidney Samson и Ryan Marciano, в тима на капитана Ингросо се подвизават Adrian Lux, Olle Corneer, Stefan Engblom от Dada Life и An21. Всеки от тях ще излезе облечен в уникална фланелка, която ще бъде предложена на търг сетне, а набраните средства ще бъдат дарени на фондацията (RED) в помощ на болните от СПИН в Африка.

Междувременно Тиесто е готов с новата част от прочутата си компилация "Club Life" - "Miami", чиято премиера предстои на 24 април.

Верен на досегашния подход на продуцента, тя ще представи не само звезди от висшата лига - Afrojack, John Dahlback, Sultan и Ned Shepard, но и млади надежди в лицето на Shermanology, Avesta и Baggi Begovic.

Феновете на Тиесто могат да очакват 4 авторски трака, плюс пробивното парче "Maximal Crazy", което гръмко анонсира появата на албума още миналата година.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички