Еднодневните билети за Loud Festival влизат в продажба от петък


Еднодневните билети за Loud Festival влизат в продажба от петък

3165

Еднодневните билети за Loud Festival 2012 влизат в продажба от петък, 30 март, информираха организаторите на събитието Loud Concerts.

Както MySound.bg извести, първото издание на фестивала ще се състои в парка на летище София до Терминал 2 на 2 и 3 юни.

Еднодневните пропуски за металиадата са на цена от 55 лв. Те ще могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, "Пикадили", "Техномаркет", Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg. На място и в деня на събитието  пропуските ще струват 65 лв.  

Ето и финалното разпределение на групите по дни:

2 юни (събота):

W.A.S.P.
SYMPHONY X
BEHEMOTH
LACUNA COIL
TRISTANIA


3 юни (неделя):

SLAYER
ANNIHILATOR
SOULFLY
MESHUGGAH
ASPHYX


Loud Festival 2012 ще предложи на феновете и безплатен паркинг в непосредставена близост до фестивалната зона. Паркингът на Lufthansa Technik се намира на ул. "Продан Таракчиев" (след бул. "Брюксел", вдясно, към Терминал 2), точно до складовете на ORBIT Ltd. International Forwarding & Moving, срещу сградата на РВД. Капацитетът му е 400 места. Безплатният паркинг е предназначен за леки автомобили и влизането ще става единствено срещу представен билет за събитието.
 
Ниво 3 на паркинга на Терминал 2 ще бъде също резервирано ексклузивно за посетителите на фестивала, като престоят ще се заплаща според тарифите на летище София. Напомняме, че освен еднодневни билети за Loud Festival 2012, в търговската мрежа могат да бъдат намерени и двудневните на цена от 99 лв., както и специалните комбинирани пасове на цена от 104 лв, които включват двудневен пропуск за фестивала и място за палатка във фестивалния къмпинг.

За радост на феновете на моторите, организаторите, съвместно с българския мотоциклетен портал moto.bg, предлагат специален моот пас. Той включва двудневен фестивален билет, безплатен къмпинг и място за мотор в допълнителен мото паркинг в непосредствена близост до къмпинг зоната.
Всичко това на цена от 99 лв. единствено на www.moto.bg съвсем скоро. От мото портала ще бъде издаден ваучер, които впоследствие ще бъде заменен за мото пас на входа на.


Освен някои от най-добрите рок и метъл групи, Loud Festival ще предлoжи на феновете на тежката музика още много разнообразни атракции. В специално обособената парти зона ще присъства задължителният кран за бънджи скокове, фестивално радио, което ще звучи през целия период на феста, метъл караоке, джаги и още.

Специално внимание е обърнато и на кетъринг зоната на фестивала.


Още - на:

www.loudfestival.bg

www.facebook.com/loudfestivalsofia

и www.twitter.com/LoudFestival .

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички