Feat.Yourself (ft. Iliana & Rosenquarzexpress) @ Аларма Пънк Джаз


Feat.Yourself (ft. Iliana & Rosenquarzexpress) @ Аларма Пънк Джаз

4806

Фестивалът "Аларма Пънк Джаз" продължава и тази седмица.

Следващите му гости са Featuring Yourself, които ще свирят в столичното кино "Влайкова" от 21.00 ч. днес.

Вход: 8 лв.

Featuring Yourself са Тимо Кьолер (барабани), Кай Петерсен (вокали, бас, синтeсайзър) и Матиас Франк (вокали, китара, синт). Гравитират между мелодичния пост-пънк и дарк-атмосферик изстъпленията. В музиката им могат да се открият влияния както от световната класика в лицето на Husker Du и Джой Дивижън (Joy Division), така и някои на пръв поглед комерсиални структури, които обаче дълбаят в мозъка при по-внимателно вслушване. Записвали са и за мейджър лейбъл, но дълбоката им същност си остава DIY.

В момента са на голямо турне, с което представят първия си пълнометражен албум "Inner Underground", излязъл на 24 февруари. Концертът в рамките на "Аларма Пънк Джаз" е малко географско отклонение от маршрута на обиколката специално за събитието у нас. С тях пътува самият Пол Томи-Рус от La Chambre Du Chat, култов DIY-промоутър от Румъния, живата връзка на "Аларма" с групи като Jeniferever, Soviet Soviet, The Swan Bride, Sister Gracie и Low-Fi, станали любими на нашата фестивална публика през последната година-година и половина.

Специално за "Аларма Пънк Джаз" има и два подаръка за публиката – томбола, в която двама от присъстващите във "Влайкова" довечера ще спечелят безплатен пропуск за концерта на Марки Рамоун (Marky Ramone) в R.B.F. на 11 април, и участието на друга една дарк формация – наполовина от Мюнхен, наполовина от София Iliana & Rosenquarzexpress (известна понякога и като Радиоактивните вълци).

Концертът ще се предава пряко по програма "Христо Ботев" на БНР от 21.30 ч.

"Влайкова" е на улица "Иван Асен II" №11.

Още - на:

www.facebook.com/alarmapunkjazzfest

www.bnr.bg

www.myspace.com/featuringyourself

www.myspace.com/rosenquarzexpress

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички