Elevation Music в топла връзка с феста Belgrade Calling


Elevation Music в топла връзка с феста Belgrade Calling

3881

Организаторите на нашия Elevation Music Festival сключиха стратегическо партньорство с най-големия сръбски фестивал Belgrade Calling.

Двете събития ще се подкрепят взаимно в популяризацията си на българска и сръбска земя.

Джеси Джей (Jessie Jay), Ozzy Osbourne и Faith No More са само част от звездите, които ще пристигнат в сръбската столица в последните дни на юни. В най-впечатляващия лайнъп, организиран някога за Белград, влизат още The Cult, Paradise Lost, The Darkness, Ъгли Кид Джо (Ugly Kid Joe) и много други звездни имена от световната музикална сцена.

30 000 души е капацитетът на Bellgrade Calling, който тази година се очертава като най-големия фестивал не само за западната ни съседка, но и за целия бивш югославски блок. Билетите за България ще се продават в мрежите на Еventim и Ticketpro.bg от 9 април.

Пропуски ще могат да се закупят отделно за всеки един от трите фестивални дни или в няколко комбинации. Цените на билетите за отделните дни са 31.5 евро за всяка от вечерите на 27 и 28 юни, и 36 евро за петъчната вечер (29 юни).

54 евро е пакетната цена за първите две вечери, а пропускът за целия фест - 72 евро, което, с оглед на звездите, които ще се появят на сцената, си е истинска сделка.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички