Танцов ансамбъл Чудесия в България търси талант


Танцов ансамбъл Чудесия в България търси талант

7775

Най-шеметният епизод от втория сезон на шоуто "България търси талант" предстои по bTV от 21.00 ч. днес.

В него главни действащи лица са моделиери, колега на Дейвид Копърфийлд, фолклорни танцови и певчески ансамбли и дуети, участници от първото издание на предаването и кандидат-талантът от първи сезон, чийто номер е носител на приза за "най-гадното нещо".

Броят на участниците, допуснати до полуфиналната фаза, главоломно расте. Ето защо преди да седне на "горещия стол" на журито, Хилда Казасян усилено репетира как да казва "не". Неин наставник и режисьор е Маги Халваджиян, който я инструктира с думите: "Поглеждаш сериозно и без тази доброта и топлота в очите казваш "не". Дали певицата ще успее да победи себе си?

Пръв на сцената ще се изяви човек, който ще представи нещо, което до този момент липсва във втория сезон на шоуто – мода. 22-годишният Деян от Бяла Черква прави рокли от хартия и найлон. Той трябва да направи тоалети и ревю за три минути, а за модели използва ... своите братовчедки. Освен със слава младежът се надява да се сдобие и с клиенти, а какъв ще е резултатът предстои да стане ясно довечера.

Деян дава началото на поредица от уникални номера, които будят възхищението на жури и публика. Сред тях са театрална трупа Мим Арт, съставена от хора с увреден слух, танцов ансамбъл Чудесия от Пазарджик и група Abada Capoeira. 25-годишният Димитър, който стигна до полуфинал със своя танц миналия сезон, този път ще опита да завладее сцената и да грабне титлата "Талант на България". Същото ще направи и Сава Стоянов, на когото Маги в първи сезон каза за неговия номер, че това е най-гадното нещо, което е виждал. Дали Сава ще надмине себе си и този път ще продължи нагоре, дали решението на журито ще бъде определено като, меко казанно, странно ще се разбере в ефира на bTV на 9 април от 21.00 часа.

За финал 17-годишният полу-сирак и самоук илюзионист Иван от Плевенско ще прати Дейвид Копърфийлд в пенсия, а познатият като победител от "Танцувай с мен" Метин Енимехмедов ще атакува и "България търси талант".

Това са и едни от последните таланти във втория сезон на предаването.

Следващата стъпка са полуфиналите, които започват на 17 април от 20.00 часа и ще бъдат цели два часа.

Всички номера, поставени на сцената на "България търси талант" - на:

talаnt.btv.bg

а пълните епизоди - на:

voyo.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички