Рафи Бохосян и Тони Димитрова на юруш срещу Андрей Слабаков и Ко.


Рафи Бохосян и Тони Димитрова на юруш срещу Андрей Слабаков и Ко.

3880

От къде идва Великденският заек и какво животно е бил в началото?

Защо трябва да си носим новите дрехи именно на празника и колко от българите уж постят, а всъщност скрито похапват месо? Отговори на тези въпроси ще търсят двата отбора в "Аз обичам България" в днешния тройно критичен ден – Разпети Петък, който също така е и петък 13-и.

В празничната надпревара зрителите ще видят следната великденска селекция: победителят в първото българско издание на на X Factor - Рафи Бохосян, съгражданката му от Бургас - Тони Димитрова, и "Мис България" Ваня Пейчева под капитанството на Юлиан Константинов и стълкновение от телевизионни лица в редиците на Андрей Слабаков – ко-водещият в "Здравей, България" Павел Владимиров, водещата на емисията "Времето" Никол Станкулова и утвърденото име в родната журналистика – Иван Гарелов.

Освен всичко българско и родно, този път въпросите ще бъдат и с още един общ знаменател – Великден. Кой е първият човек, поднесъл Великденско яйце, какво символизира то, колко от българите вярват в Бог и колко от домакините в страната месят сами козунаци?

Участниците ще бъдат препитани по тези и още много други теми, като разбира се, няма да се разминат и с обичайните предизвикателства за бързина, сръчност и добри рефлекси.

Поредният епизод на "Аз обичам България" ще бъде излъчен по "Нова телевизия" от 21.00 ч. днес.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички