Илия Маринов и клуб Орел на финала на България търси талант


Илия Маринов и клуб Орел на финала на България търси талант

5235

Илия Маринов и спортен клуб Орел отиват на полуфиналите в "България търси талант", стана ясно в края на живото предаване по bTV оная вечер, когато линиите за гласуване бяха отворени за 10 минути.

След драматична развръзка по време на първия елиминационен епизод, бяха излъчени първите полуфиналисти. Безапелационният победител, който спечели най-много зрителски гласове и правото да отиде на финал, е изпълнението на Маргарита, Мария, Десислава и Янислав или гордостта на Айтос – спортен клуб "Орел". И докато техните сълзи бяха от радост, то тези на Лидия Стаматова бяха от мъка. 10-годишното момиче от Бургас получи подкрепата само на Хилда Касазян и не можа да пребори с другия талант Илия Маринов в очите на Любен Дилов-син и Маги Халваджиян.

След изпълнението на Лидия, Хилда отиде при нея зад сцената и пред камерата на  първата легална българска онлайн платформа voyo.bg, която излъчва на живо ексклузивни кадри от бекстейджа на шоуто, заяви, че Лидия е неин фаворит и се надява тя да продължи напред. Зад сцената на "България търси талант" се случиха още много неща, които останаха скрити за зрителите. Момчетата и момичетата от Хил Крийпс и Рио Крю (Rio Crew) изкараха цялата вечер заедно, обсъждайки различни танцувални техники и визуални ефекти, танцуваха и пееха заедно. Всички участници в шоуто се подкрепяха взаимно и бяха единодушни, че са се представили страхотно и са направили добро шоу.

"Хубавото е, че всеки участник има история и успява на сцената да я покаже на нас и на зрителите, а не просто да изпълни някакъв хубав номер", сподели пред voyo.bg Любен Дилов-син."Явно сме едно много добро жури, защото на сцената се качиха уникални изпълнители", допълни Хилда Казасян и призна, че не е била готова за фазата на елиминациите. И тримата членове на журито са единодушни, че по време на първия лайф изненадите са били много и повечето от тях приятни, а и още много тепърва предстоят.

Участието на кандидатите обаче не свършва дотук. Всяка седмица от "България търси талант" отпадат по 8 участници, но техните фенове, както и тези на предаването и интернет потребителите могат да върнат един от тях на сцената за още едно изпълнение. Всеки четвъртък след 22.00 ч. на talant.btv.bg в специалната секция на онлайн играта "Уеб талант на България" ще се появяват видеа с изпълненията на отпадналите участници от съответния полуфинал. Потребителите на сайта ще имат възможност да гласуват за любимците си цели 24 часа, след което талантът, чието изпълнение е събрало най-много положителни гласове, ще бъде провъзгласен за "Уеб талант на България". Накрая, след последния полуфинал, тази титла ще бъде спечелена от един от шестте "Уеб таланти на седмицата" – този, който е събрал най-висок вот в сравнение с резултатите на победителите от всички седмици.

Наградата за победителя е участие във финала, където ще има възможност отново да представи своя номер и да получи специалната купа "Уеб талант на България".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички