Билетите за концерта на Lady Gaga в продажба от утре


Билетите за концерта на Lady Gaga в продажба от утре

6843

Билетите за първия концерт на Лейди Гага (Lady Gaga) у нас ще бъдат пуснати в продажба в 10.00 ч. утре, 27 април, информираха организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

Както MySound.bg огласи своевременно, шармантната вокалистка ще стартира турнето си The Born This Way Ball от Националния стадион "Васил Левски" на 14 август.

Всични фенове, закупили пропуски за шоуто в първия ден на продажбите само от касата на "Тикетпро" в Билетен център, НДК, имат шанса да спечелят новия албум на поп иконата "Born This Way". След приключване на работния ден ще бъдат изтеглени номерата на 20-те печеливши билета. Те ще бъдат публикувани в www.sme.bg на 28 април. Организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсис" и "Юнивърсъл Мюзик България" ще се свържат с печелившите, за да им предоставят наградите.

От "Born This Way" са продадени повече от 6 милиони копия по цял свят. Проектът включва едни от най-големите хитове на Мама чудовище, както още е известна изпълнителката:  едноименното парче, "Marry The Night", "Judas", "The Edge Of Glory" и "You And I".  Именно "Born This Way" е записът, определен от критиците като най-скандалния, създаван от световноизвестната дива към днешна дата. Още преди неговото издаване ексцентричната звезда оголи задните си части пред света и сподели пред всички свои фенове в социалните мрежи: "Аз съм красива по свой начин, защото Бог не прави грешки, аз съм на правилния път. Родена съм така".  

Според последните изисквания на самата вокалистка,  теренът няма да бъде разделен на зони от различни ценови категории и всички билети ще бъдат на цена 120 лв. Промяната е продиктувана от желанието на звездата за по–близък контакт с хората, без бариери и заграждения. Пропуските за трибуните остават без промяна  - от 70 лв. до 200лв. Уникалното шоу на мегазвездата, което премина с огромен успех в Азия и Австралия и остави публиката в екстаз, бавно, но сигурно се приближава към Европа.

Билети за концерта на Лейди Гага могат да бъдат закупени от касата на "Тикетпро" в Билетен център, НДК, касата на "Арена Армеец" и онлайн на www.ticketpro.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички