Southwick закриват сезона, откриват първа страница на дебюта


Southwick закриват сезона, откриват първа страница на дебюта

4044

Неуморните Southwick прекратяват своята активност.

Но само на сцената, спирaйки концертните си изяви. Започват по-важното: да работят по реализирането на своя дебют. И крайно време им беше, след сериозната заявка, която талантът им даде преди година.

Последният за сезона концерт на фънк бандата в София е в Sofia Live Club на 5 май (събота). В репертоара за събитието са вече познатите авторски композиции на Southwick, сред които е и дебютният сингъл "Pink Skies", по време на концерта ще прозвучат и нови парчета, заредени с характерните за бандата фънкарско звучене, енергия и импровизации. За шоуто в съботната вечер ще допринесе и DJ Мартен (DJ Marten), който ще открие и закрие събитието със специален сет.

Музикантите продължават да подкрепят И Аз мога/ I Can Too. За всеки, който също иска да подкрепи инициативата, в клуба ще има щанд с тениски и аксесоари I Can Too. Актуалната цел на фондацията е набиране на средства за център за деца с аутизъм в Пловдив.

След участията в Стара Загора, Варна и Бургас в средата на май, фънкарите влизат в студио, за да записват своя първи албум, който ще е готов до есента. Работното заглавие на проекта е "От плът и фънк". В него ще бъдат включени единствено авторски композиции, както и няколко съвместни парчета с други артисти.

Едно от тях е "Нищо друго" – колаборацията с Рут Колева, чийто видеоклип се очаква да излезе в най-скоро време.

Изненада за всички фенове ще бъде и обща песен с Белослава, която носи името "Голямото закриване".

Повече за формацията - на:

http://www.facebook.com/southwickband

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички