Елица Тодорова ще открие с концерт Дните на европейското кино


Елица Тодорова ще открие с концерт Дните на европейското кино

4264

Елица Тодорова ще открие с концерт Дните на европейското кино в София.

Събитието, което е между 9 и 19 май, се организира от Европейската комисия и по повод петата годишнина от членството на България в Европейския съюз.

Концертът на Тодорова е навръх Деня на Европа - 9 май, от 19.30 часа, преди прожекцията на българския филм "Подслон" в зала 1 на НДК. Родната продукция спечели голямата награда на 15-ия международен София Филм Фест 2012.

"Подготвила съм специална изненада за концерта, който ще пренесе пресъстващите в земите на Орфей!", обяснява Елица.

Проектът се реализира в партньорство с посолствата и културните институти на държавите-членки на Европейския съюз и цели да покаже как културата, колкото и да е специфична за всеки народ, е силата, която ни обединява, защото е универсалният език на европейската ни идентичност.

Златните момичета на България взеха два златни медала след изпълнението на Eлица Тодорова и Стоян Янкулов на Световната купа по художествена гимнастика в "Арена Армеец" на 4 май. На 12 май пък Елица ще подкрепи екологичата кампания на BTV "Да изчистим България за един ден", а на 16 май космическият барабан, олимпийските барабани и кукерската армия на Тодорова ще пеят и свирят за шампионите ни по таекуондо по повод Европейския шампионат по таекуондо в зала "Арена Армеец" .

Междувременно, Елица и Стоян са започнали работа по следващия си - трети, студиен албум, научи MySound.bg от Янкулов.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички