Спенс свири сбор на Xspensive за Sunday Art Report


Спенс свири сбор на Xspensive за Sunday Art Report

4649

Предпоследното, 23-то издание на клубния фестивал Sunday Art Report, ще се състои м клуб "Строежа" на 13 май.

Ще гостуват групите Xspensive и Фрий Стайл (Free Style), а писателят Радослав Парушев ще представи на живо последната си книга "Смъртта не е за всеки".

Xspensive (на снимката) са новото интересно предложение на българската музикална сцена. Това е Спенс, който изпълнява своите песни с група. Музикантите съвсем не са случайни - инструменталната формация е съставена от Антони Рикев (WahTony) - китара, Радослав Славчев – бас китара и Николай Данев (Brown Shugar) - барабани, или добре познатите на всички High Time. Бандата ще свири за първи път на клубна сцена в София. Очаквайте едно невероятно изпълнение на живо, за което те загатнаха, когато забиха като специални гости на концерта на Пъблик Енеми (Public Enemy) у нас, припомнят организаторите. Репертоарът на Xspensive включва много от хитовете на Спенс, представени в нов аранжимент, както и някои напълно нови парчета, съвместно дело на формацията.

Писателят Радослав Парушев ще открие вечерта в 20.00 ч. След успеха на "Животът не е за всеки", логично идва и следвщият сборник с разкази на Парушев – "Смъртта не е за всеки". "Този път Лошото момче на българската литература пише по-добре от всякога", както се твърди на официалната фейсбук страницата на книгата: http://www.facebook.com/#!/SmrttaNeEZaVseki.

В 21.00 програмата на Sunday Art Report ще продължи с концерт на също актуална и нашумяла музикална формация - Фрий Стайл. Саундът й - микс от соул, ар-ен-би, фънк, хип-хоп и ейсид джаз, е документиран в нейния дебют. Както MySound.bg извести, той се нарича "No Time To Play" и бе стилно презентиран в Sofia Live Club през февруари. Музикантите обаче не не спират да експериментират в нови музикални посоки. Два месеца и половина след официалното промо на първия си проект, Фрий Стайл тръгват на мини-клубно турне в четири града, част от което е и гостуването им в "Строежа". Характерна за бандата е смяната и колаборацията на двама вокалисти в отделните парчета - Росен Кукошаров и познатия и със соловата си кариера - Bobo (Борислав Димитров).

Началото на сета на Xspensive е от 22.30. Клубът отваря врати в 19.00 ч.

Билети за Sunday Art Report в "Строежа" на 13 май в - в мрежата на Ticketstream.bg - "Строежа", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Мултирама", "Ориндж", TBI Credit, бар "Петък" - на цени от 6 лв.

XSPENSIVE - КАКЪВ РАПЪР СИ ТИ

http://www.youtube.com/watch?v=6jAqh16HswQ

Free Style - No Time To Play

http://www.youtube.com/watch?v=EfFWqGA024U

Радослав Парушев/ Животът не е за всеки 6: Прекалено много неща

http://www.youtube.com/watch?v=fSMBUYoTTmE&feature=relmfu

Sunday Art Report се провежда вече втора поредна година по инициатива на софийския клуб и с подкрепата на Bushmills и Grolsch.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички