ЧРД на Sofia Live Club!


ЧРД на Sofia Live Club!

3871

Sofia Live Club става на 3 години, а поводът ще бъде подобаващо отбелязан с мощно парти.

Едни от най-любимите български музиканти ще поднесат своите изненади както към управата клуба, така и към най-яката публика в страната. Поантата ще е една, а именно - купон до зори и незабравим концерт, който клубът подарява на своите фенове.

Истина е, че София вече е известна като европейска музикална столица и клубът успя да допринесе много в тази насока. Заведението събира в едно общество не само българските музикални таланти, но и повечето от гостуващите звезди на европейската и световна музикална сцена. На сцената се изявиха легенди като Ал ди Меола, Влатко Стефановски, Били Кобъм, Даниел Поутър, Ричи Котзън, Пол Гилбърт, Мецофорте, Раул Мидон, Бонобо (Bonobo) и много други. Те са само малка част от изминалите успешни и незабравими години. Вълшебни мелодии, много запомнящи се концерти, все повече приятели и истински фенове, не крият равносметката си от мениджмънта на Sofia Live Club. Едно от първите по-големи събития, които се проведоха на това място, бе DMC Bulgaria DJ Championship 2009. През тези три години MySound.bg редовно е анонсирал и отразявал, а често и партнирал медийно за изявите - на български и чуждестранни звезди, в афиша на Sofia Live Club, публикувайки десетки витиевати репортажи от прекрасните концерти, които се състояха там.
 За своя емблематичен рожден ден, клубът кани всички, за да празнуват заедно с едни от най-добрите родни  изпълнители – Белослава, Мария Илиева, Рут, Любо, Орлин, Остава, Б.Т.Р., JP3, Tri O Five, Southwick, Гравити Ко. (Gravity Co.), Акага.

За настроението ще се погрижат още диджеите Мартен и Борче.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички