Sofia Live Club мощно поскъпна на 3 години


Sofia Live Club мощно поскъпна на 3 години

3771

Сред звезден прах, стопроцентов адреналин и незабравими емоции премина партито по случай 3-годишнината на Sofia Live Club.

Едни от най-добрите български музиканти се събраха там, за да разпръснат своята любов сред публиката, осигурявайки й страхотни ритми за танци и положителни емоции.

Маестро Живко Петров и мениджърът на клуба Петър Коев имаха честта да открият вечерта и дадат старт на купона. J.P.3 с лекота и финес изсвириха познати джаз мелодии, а след това към тях се присъединиха Орлин, Любо Киров, Белослава и Мария Илиева. Присъстващите буквално не спираха да аплодират своите фаворити.

В по-късните часове на звездната вечер на сцената се качиха едни от най-добрите групи, които определено раздвижиха хормоните и нажежиха атмосферата. Б.Т.Р. изпълниха новото парче "Защо", което не само се хареса на аудиторията, но и предизивка истински фурор. Остава подсладиха вълнението с "Шоколад", а момчетата от Гравити Ко., Tri O Five и Рут Колева заедно със Southwick се раздадоха така, както само истинската публика и любов в очите на хората може да те предизвика.

...И накратко – "Любовта трае три години"? Да, ама не!

Sofia Live Club ще продължава да посреща едни от най-емблематичните имена в музикалния свят, както и да подава ръка на стойностната българска музика – такава има и си заслужава да бъде чута, категорични са от управата на клуба.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички