Свалките в офиса ще дискутират Стенли и Локо


Свалките в офиса ще дискутират Стенли и Локо

4381

"Почивна станция" ще започне с три еднакви дами – тризначките Вяра, Надежда и Любов, тази събота.

За закуската ще се погрижи Богдан Томов, а след това зрителите ще видят интервю със сестрата на Бойко БорисовКрасимира Иванова. Част от съботната програма ще бъдат и три двойки – Таско Тасев и Кристияна Гутева, Ясен и Преслава от група Те и Станислав Сланев-Стенли и Локо (на колажа) които ще говорят по темата "Свалки в офиса".

В неделя своето завръщане в студиото на "Станция Нова" ще направи Бианка, но не като водещ, а като специален гост. В предаването тя ще гостува заедно с Ники Илиев и Саня.   

"Етажна собственост" пък ще бъде темата, по която водещата Нана ще търси различни гледни точки. Ищец по него е мъж от столичен квартал, чийто претенции са насочени към домоуправителя и касиера на входа. Според него те системно злоупотребяват със средства на етажната собственост, не свикват събрание и еднолично взимат решения, касаещи всички живущи.

100 % женско присъствие ще има при "Съпругите", където гости на Жени и Мая ще бъдат поп-фолк певиците Лия и Джена, моделът Таня Карабелова и малката й дъщеря, Маша Илиева в компанията на няколко малки балерини, както и Златка Димитрова с майки си и своя племенник.  

Красивите българки ще присъстват и в класацията "Последно 10", в която водещите Стефан. А Щерев и Яна Грудева ще подредят най-красивите българки без пластични операции.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички