Местят концерта на Theophilus London в Sofia Live Club


Местят концерта на Theophilus London в Sofia Live Club

3882

Концертът на ексцентричния американски изпълнител Theophilus London и неговия бенд ще се проведе в Sofia Live Club, а не според първоначално огласеното в клуб "Порк Пай" (Pork Pie) в Борисовата градина.

Както MуSound.bg вече писа, музикатът пристига с целия си бенд за своята първа изява у нас на 30 май, сряда

Метеорологичната прогноза за валежи е причината клубната вечер ReelFeel да си състои на закрито. С впечатляващото си шоу гостът ще покаже на родната публика как рап и поп музиката вървят ръка за ръка и какво е да си едновременно модна икона и музикално явление в днешни дни.

Клубът ще отвори врати в 21 ч., а концертът ще започне в 23 ч. Преди да видим на сцената една от най-нашумелите личности в света на урбанистичния рап и електро-поп в наши дни, зад пулта ще застане Иво Стоядинов- Чарли, известен още като Чarlie и I Like My Synthesizer, китарист на Бейбифейс Клан (Babyface Clan), Imbeciles & Тhe Poison Umbrella и Фючър Шок (Phuture Shock). В диджейския си сет той ще включи всичко, което звучи интересно- пост пънк,  електро, диско и ейсид хаус.

Билети за концерта на Theophilus London в Sofia Live Club - чрез мрежата на Eventim на цена от 20 лева. В деня на събитието пропуските ще се продават по 25 лева.

Закупени билети с локация Pork Pie ще важат без презаверка за Sofia Live Club.

Изявата се осъществява с подкрепата на Bushmills.

Още - на:

www.reelfeel.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички