Да те изклати Theophilus London


Да те изклати Theophilus London

1548

Признавам си, че повечето парчета на Теофилъс Лондон (Theophilus London), които бях чула предварително, ме бяха подготвили за интелигентен фънки соул, с много влияние от Принс (Prince) и един сладък и мазен тембър като на любимия ми Финли Куaй.

Каква беше моята изненада, когато, след разпътния френски шик на Заз (Zaz) в зала 1 на НДК оная нощ, заварих пълна свинщина в Sofia Live Club. Свинщина в най-добрия смисъл на думата, разбира се. Но все пак пълна! На фона на максимално крив дъбстеп, способен да ни имунизира от всякви земетресения, гостът подскачаше около стойка за микрофон, цяла закичена с рози. Точно така, защото - не се заблуждавайте от епилептичните блицове, и метълските рифове, не се връзвайте на златните ланци и погото, това всъщност е "Турнето на розите".  Хей, това е събитие в афиша на Reel Feel!

Розите са червени и летят по публиката, заедно с всякакви потни хавлийки и тениски, а мацките, напълно подивели, се катерят една по друга да ги уловят. Звукът клони към епичност. Теофилъс Лондон, подкрепен от аверчетата си (ако това е имал предвид под Ma' homies), направо ни натрошава. Една след друга се редят техно тупалки, пълни аритмии, болезнени скречове и ужасни тресни, които по всяка логика би трябвало да ни уплашат. Но, вместо това, докарват
публиката, а и групата до пълен екстаз. В средата на цялата лудница е самият Теофилъс, два метра висок, подскача и се блъска из тълпата. Феновете го вдигат на ръце от време на време, а в някакъв момент и го изпускат, май.

След инцидента хип-хоп чудовището успява да си спаси черните очила в мелето, но се оттегля за кратка почивка, някъде зад сцената, където басите не млатят чак толкова зловещо.

Половин парче по-късно отново е на линия! Следват още хитове и удари, а нощта продължава дълга и дива - чак до края на биса, след който всички
се чудим какво точно ни се е случило.

Защо продължаваме да се тресем...

Снимки от концерта - в секцията "Галерии".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички