Дженифър Лопес ще пее в България през ноември


Дженифър Лопес ще пее в България през ноември

2473

Световното турне на Дженифър Лопес (Jennifer Lopez) Dance Again ще посети и България.

Звездата обяви датата на първия си концерт в страната –  18 ноември в столичната зала "Арена Армеец".

Изпълнителката започва световната си обиколка в Панама сити на 14 юни и ще има още седем дати в Южна Америка и 19 дати в Северна Америка, преди гостуването си в Европа. Дженифър Лопес наскоро обяви, че ще покани виртуално своите почитатели на предстоящото си турне чрез своя уебсайт. Феновете ще имат възжможност да получат награди, интервюта, съобщения и снимки от зад кулисите.

Актриса, певица, продуцент и предприемач, Дженифър Лопес продължава да оказва огромно влияние върху цяло поколение фенове на поп музиката, като ще изпълни на шоуто си у нас песни от своята богата на хитове кариера, която включва седем студийни албума и 18 парчета в Топ 20 на Великобритания.

Вокалистката оглави тазгодишната класация на сп. Forbes на 100-те най-влиятелни знаменитости в света,

След четиригодишно мълчание, вокалистката пусна своя седми студиен албум -  "Love?" (2011), от който са и актуалните ѝ сингли "Papi", "On The Floor" (Pitbul) и " I'm Into You"(iс участието на Lil Wayne). Смятан за "най-личния проект" на певицата досега, той бе продуциран докато J.Lo. и Марк Антъни очакваха близнаците Emme и Мax, а първоначалните намерния дискът да се появи през 2010 се провалиха. Както MySound.bg вече извести, по това време певицата и дългогодишните й издатели Sony Music разтрогнаха договорните си отношения.

Дженифър Лопес е продала над 55 милиона албума в световен мащаб от дебюта си през 1999 насам и е участвала в множество филми първенци в бокс-офиса, включително "Свекървище" (Monster-In-Law) и "Сватбеният агент" (The Wedding Planner), който през 2001 бе най-гледаният филм в САЩ, а нейният албум "J.Lo" бе N 1 в класацията на "Билборд Топ 200". Така Дженифър Лопес стана първата жена, която има едновременно N 1 филм и N 1 албум в една и съща седмица.

Организатори на появата са AG Live, Simple Events & Sypmhonics Entertainment.

Билетите за концерта на Джей Ло в зала "Арена Армеец" са в продажба от днес, 8 юни, петък, чрез Eventin (www.eventim.bg). Те са на цени от 60 до 130 лв. в зависимост от различните категории.

Певицата, която се изяви и като жури в American Idol, имаше обявено шоу на Националния стадион "Васил Левски" през 2006, но събитието се провали.  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички