Gravity Co. представят нов албум в Sofia Live Club


Gravity Co. представят нов албум в Sofia Live Club

4418

Гравити Ко. (Gravity Co.) завършиха с работата по новия си албум.

След дълго отлагане  - плод на перфекционизма на бандата, парчетата са готови. Те ще бъдат представени с концерт в Sofia Live Club на 15 юни.  

Шоуто ще постави началото на поредица концерти в подкрепа на току-що завършения  проект. Интересен факт е, че за първи път освен Явор Захариев, като основни вокалисти се изявяват Иво Чалъков и Борис Чеширков, които записаха и по-голямата част от поддържащите гласове в албума. Както MySound.bg вече огласи, следващата дата в концертната програма на състава е в рамките на Elevation Music Festival, където ще забият на главната сцена на 23 юни.

Билети за концерта на Гравити Ко. могат да бъдат  закупени предварително в мрежата на www.ticketplus.bg на цена от 12 лв. На място, в деня на събитието, пропуските ще струват 15 лв. Клубът ще отвори врати в 21.00 ч., а изпълнението на бандата е с начален час 22.00 ч.

Албумът ще бъде четвърти поред в официалната дискография на групата и ще се появи след близо шест годишна пауза. Дискът съдържа девет композиции и един бонус трак. Композициите са дело на китариста Иво Чалъков, а звуковият дизайн и концепция е на кийбордиста и основател на проекта – Петър Съмналиев. Автор на текстовете отново е Борис Чеширков, с когото момчетата работят от 2006 до сега.

Траклист на албума, публикуван в официалния фейсбук профил на формацията:

1.Jack In The Box
2.NightLines
3.Fire Up
4.Accusation
5.Dirty Secret Toy
6.Anything Goes
7.ApeMan
8.Siren
9.Lost Satellite

Бонус:
10.What I Want (Live)

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички