Най-богатите диджеи ни идват на крака това лято


Най-богатите диджеи ни идват на крака това лято

1904

Ако банковите сметки са символ на престиж - а те категорично са, то българските фенове на електронната музика могат да се похвалят, че в рамките само на едно лято могат да видят наистина най-авторитетните световни диджеи. Не само най-популярните, но и тези с най-много кинти.
                    
Най-богатият от тях е Тиесто (Tiesto) (на колажа вляво), който оглави списъка с най-имотните диджеи, според данни на Urb Magazine. Със своите над 60 млн. долара холандският майстор на пулта детронира досегашните първенци Пол Оукънфолд (Paul Oakenfold) и Пол ван Дайк (Paul Van Dyk). Както MySound.bg информира, Tиесто е хедлайнър на Solar Summer Festival в Несебър, където ще пуска на 28 юли.

В Топ 10 на най-имотните грандове на електрониката са John Digweed, Sasha, Judge Jules, Moby, Daft Punk, Пит Тонг (Pete Tong) и Армин ван Бюрен (Armin Van Buuren), когото родните фенове очакват това лято на Solar Dance Arena в афиша на Spirit Of Burgas на 3 юли. Пит Тонг (с вратовръзката) пък е сред звездите в тазгодишното издание на фестивала ParkLive в столицата през септември.   

Извън тазгодишния чарт са Давид Гета (David Guetta) и Фетбой Слим (Fatboy Slim) (съответно на 11-та и 12-та позиция), но родните ценители на електронния саунд имат възможност да аплодират и тези "аутсайдери". Първият ще завърти на градския стадион в Несебър ден преди Тиесто - на 27 юли, а Фетбой Слим е сред акцентите в програмата на ЕLevation Music Festival 2012.

Легендарният Пол ван Дайк (вдясно), който има продадени над 4,5 млн.албума, застъпва зад пулта в "Ялта" на 16 юни да представи актуалния си диск "Evolution".

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички