Експлозията Smugglers Swing Club гърми последно за сезона


Експлозията  Smugglers Swing Club гърми последно за сезона

3854

The Smugglers Collective канят отново в своята машина на времето.

Място на срещата: столичният клуб Mixtape 5 на 15 юни.

И това ще е последното (но само за сезона!) парти от поредицата Smugglers Swing Club, с присъщия на двамата диджеи ретро-футуристичния дух на филма "Пътешествие до Луната" от 1902.

След фантастичния успех на предишните издания, "смъглърите" пак включват телепорта за ново пътешествие към ерата на суинга, джаза, рок-ен-рола и електро суинга, очаквайки всички, пристрастени към винтидж културата и звука от 40-те, 50-те, 60-те години - та до днес.

Както MySound.bg неведнъж е обръщал внимание, Smugglers Swing Club представлява среща между вчера и днес, чието проявление в музикално отношение означава суинг срещу електро суинг. По този начин ще бъдат покрити всички разклонения на суинга и рок-е-рола до днес, когато електро-суингът изживява своя възход. Зад пулта ще бъдат, разбира се, The Smugglers Collective, но в частта за електро суинга за първи път ще се включи и саксофонист на живо. Това е Денис Попстоев от Southwick, който ще придаде концертен привкус в сета на диджейския тандем.

Освен стилно ретро и нео-ретро звучене, Smugglers Swing Club ще предложи незабравимо пътуване във времето, в което танци, музика и мода от отишли си вече епохи ще преживеят своя ренесанс, макар и само за една нощ.

Отново ще бъде обърнато специално внимание на танците, като по време на събитието гостите ще станат свидетели на зрелищни деминстрации на линди-хоп и чарлстон. Организаторите - по традиция, предлагат автентичен винтидж будоар, на който всички желаещи да се преобразят ще могат да си направят грим и прическа. Присъстващите могат да си направят винтидж фотосесия в цялостен оригинален ретро декор, вдъхновен от филма "Пътешествие доЛуната".

Поредното издание на Smugglers Swing Club отваря врати за всички омагьосани от музиката и естетиката в 21.00 ч., а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22:00 часа.

Входът е на цена от 7 лева, без предварителна продажба на билети.

От феномен Smugglers Swing Club се превърна в традиция. Партитата имат за цел да популяризират сред по-широка аудитория винтидж музиката, култура и начин на забавление, всичко това поднесено с модерен привкус.

След като феновете на стила успяха вече да видят на живо някои от най-актуалните имена в суинг и електро суинг сцената, The Smugglers Collective са подготвили още изненади и експлозивни концерти за следващите събития с марка Smugglers Swing Club.

Mixtape 5 е на булевард "България" 1, в подлез "Галерия".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички