Майкъл Джексън и Дона Съмър оживяват в Sofia Live Club


Майкъл Джексън и Дона Съмър оживяват в Sofia Live Club

3764

Вечер в стила на култовия филм Club Studio 54 предстои в Sofia Live Club от 22.00 ч. утре, 16 юни.
 
Събитието - част от поредицата тематични партита CODE:, събира феновете на покойните легенди Майкъл Джексън (Michael Jackson) и Дона Съмър (Donna Summer). Сериозна част от трибюта на Кралицата на диското и Краля на поп музиката ще бъде и танцовото шоу, анонсират организаторите, обещаващи Club Studio 54 да бъде истински спектакъл за сетивата в нестандартен за българската клубна сцена вариант – близо 30 артисти, поглъщащи визии, много музика и завладяващи танци.

Специални гости ще бъдат участници от излъчения по bTV формат "България търси талант" - финалистите Мария Драгнева, Васко Иванов и X Energy. Сцената ще завладеят балетисти от Софийска опера и балет, както и танцьорите от New eX Dance Group. Хореограф на събитието е Иван Драганов, който през януари тази година се класира сред 15-те най-добри имитатори на Майкъл Джексън. Кастингът на внушителното шоу Thriller Live в Лондон зареди артиста с нови идеи, които присъстващите ще видят реализирани в събота. Лауреатът на редица награди - Кристина Чочанова, е подготвила изпълненията за балетната част.

Група Expose също се включва в проекта, а DJ Murt & Dan ще поддържат музикалното настроение. Завладяващите визии за спектакъла са дело на New Breed Productions, автори на едни от най-успешните музикални видеоклипове през последната година и половина.

Акцентът на вечерта ще бъде трибютът на Майкъл Джексън. Кралят на попа ще "оживее" благодарение на Иван Драганов, подкрепен от неговия колега Марио Михайлов.

Валентина Александрова, натрупала богат професионален опит у нас и в чужбина, ще изпълни някои от най-вълнуващите парчета на Кралицата на диското.

Вход - 10 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички