Рут Колева с още едно парче напред


Рут Колева с още едно парче напред

3830

Кратко, но стойностно гигче се състоя снощната привечер в изискания Sofia Life Club.

Сред фенове, приятели и нетърпеливи летовници на показ бе представена новата песен на Рут Колева "Moving Forward", която е общ проект от съвместната работа с BassCatz (Monk и JamezBongg)(Platform). След подгряващия сет на дъбстеп-дуото, който концентрираше дийп-дарк мотиви на звученето, Рут излезе на сцена в елегантна рокля и с медения си глас изпя "Moving Forward".

Към песента екипът заснема и видеоклип http://vbox7.com/play:550cb4c7b2 , в който долавяме интересни сюжетни линии, но индивидуални интерпретации няма да излагаме. Режисьор е Деница Русланова.

Парчето цели да стане част от траклистите на много от европейските радиостанции, а основната заслуга за текста е на Илия от Лого5. Изпълнението е част от втория албум на певицата, който ще бъде пуснат на музикалния пазар по-късно тази година.

Както вече стана ясно, Platform, от своя страна, ще гърмят на морето, взимайки участие в тазгодишния Spirit Оf Burgas 2012. Отдавна ги следим изкъсо и този път предстои да ги видим на една сцена с поредното емблематично име в дъбстеп музиката – Caspa.

Вървим напред.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички