Mетрополис с ново парче, канят на безплатно парти с Джон Дигуид


Mетрополис с ново парче, канят на безплатно парти с Джон Дигуид

3941

10 години след Street Parade диджеите от електронното движение Метрополис подаряват на феновете си ново авторско парче и ги предизвикват да заснемат клипа към него.

"Hello Summer" е ко-продуцирано от диджей Стивън и Ясен Петров и е знак на признателност към всички техни почитатели, които ги подкрепят в усилията им да развиват и обогатяват електронната сцена у нас през последните 2 десетилетия.

Екипът работи дълго по песента и резултатът определено си заслужава! "Всеки диджей през живота си се е сблъсквал със стремежа да пусне нещо, което иска да чуе и което не може да намери по магазините и по радиото. Точно затова направихме "Hello Summer". Парчето съчетава изисканата интелигентна електроника с мейнстрийм звука. Има малко вокали, малко мелодия и хармония, любимото на всички олдскуул фенове затишие и задължителното след него избухване", разкрива Ясен Петров.

Радиоверсията на парчето с дължина от 4 минути е предоставена за слушане и безплатно свободно сваляне през всички канали за видео и аудио споделяне (http://soundcloud.com/metropolis1/metropolis-hello-summer-short). Премиерата на пълната клубна версия ще е на лятното Beck’sperience-парти "Hello Summer" на 1 юли пред Паметника на Съветската армия -  именно там, където преди години обикновено завършваше Street Parade - градинката на паметника на Съветската армия. Тогава ще бъде заснет и официалният клип към песента от един от най-добрите български оператори и режисьори – Георги Марков.

Hello Summer ще се проведе между 12.00 на обед и 22.00 вечерта и освен качествен лайн-ъп от български продуценти и диджеи, ще предложи на публиката близо 3-часов сет от британската легенда Джон Диугид (John Digweed).

Преди премиерата на видеото обаче, Метрополис и Vbox7 ще дадат начало и на конкурс за любителски видеоклип. В надпреварата могат да се включат всички желаещи – без значение от възраст, техническо оборудване и професия. Единствените условия са видеото да пресъздава усещането за лято 2012, вдъхновено от парчето, и да бъде качено на специалната Vbox7-страница Hello Summer между 6 и 10 август 2012.  

Първата награда в конкурса е уикенд за двама в Слънчев бряг и двойна ВИП -покана за двете най-горещи морски партита на лятото, обединени под слогана Teleport Ibiza. Двамата подгласника пък ще спечелят двойни пропуски за всички събития, организирани от Метрополис до края на годината.

Дигуид е движеща сила в култовата марка Bedrock и многократно награждаван от всички важни институции в електронната музика артист. Вече две десетилетия той е неизменно в топпозициите на класациите на DJ Mag и Rezident Advizor, има стотици издания за престижни лейбъли като Global Underground и Renaissance и е хедлайнър на редица престижни фестивали. Пионер и откривател на множество млади таланти в прогресив хауса, той остава неизменно верен на собствения си стил, без да се влияе от модните тенденции. Просто защото ги създава.

За всички години, в които са формирали парти културата у нас, Метрополис винаги са били верни на принципа си да канят само изключителни артисти, в чиито безспорен талант и значимост лично вярват. Затова неслучайно точно Дигуид ще запише името си в родната парти-история като най-голямата звезда в световния електронен елит която ще пуска за безплатно у нас.

Hello Summer е лятно безплатно музикално Beck’sperience събитие на открито от ново поколение, което идва с амбицията да се превърне в ежегоден фестивал с най-доброто от световната електронна сцена.

С него Метрополис и немска бира № 1 в света – Beck’s, възраждат културата на незабравимите за всички стрийт паради, които обединиха и накараха да танцуват заедно десетки хиляди фенове на качествените забавления. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички