Местят концерта на Red Hot Chili Peppers в зала Арена Армеец


Местят концерта на Red Hot Chili Peppers в зала Арена Армеец

1966

Концертът на Ред Хот Чили Пепърс (Red Hot Chili Peppers) ще се състои в столичната зала "Арена Армеец", а на не стадион "Гeорги Аспарухов", където бе първоначално обявен, съобщиха организаторите от "София Мюзик Ентърпрайсис".

Датата и началният час обаче остават същите. Както MySound.bg нееднократно информира, легендарната американска банда ще свири от 20.00 ч. на 1 септември.

Причината за преместването на събитието е недостатъчната продажба на билети към днешна дата. При нормални обстоятелства, в другите европейски страни, билетите обикновено се продават много по-бързо, но случаят в България не е такъв. Публиката тук е свикнала да купува билети в последния момент. За да се избегне риска концертът на артисти от такъв ранг да не се състои пред пълен стадион, мениджмънтът и промоутърът решили да преместят изявата в зала, дори и това да означава много хора да не успеят да гледат шоуто. Тъй като в момента има много ограничен брой непродадени билети, ние бихме посъветвали феновете да побързат със закупуването им, приканиха от "София Мюзик Ентърпрайсис".

Ценовите категории на билетите и позиционирането им спрямо сцената в "Арена Армеец", ще бъде абсолютно идентично с това на стадион "Г. Аспарухов". На терена ще има също три зони за правостоящи, а на трибуните - четири зони за седящи билети. Всички правостоящи билети ще са валидни и за "Арена Армеец" без да бъдат преиздавани. Седящите места обаче, се налага да бъдат издадени отново, за да съответстват на номерацията и секторите в залата. Процедурата ще бъде максимално облекчена и може да бъде осъществена от понеделник (9 юли) до 1 септември 20.00 ч. в деня на концерта на следните места:

1.Касата на "Тикетпро" в Билетен център, НДК София

2.Централният офис на "Тикетпро"  - София, улица "Шандор Петьофи" 28

3.На касата на "Арена Армеец - София", включително и в деня на концерта

За повече инфо - на:

http://www.sme.bg/  

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички