Exodus с дългоочакван първи концерт в София


Exodus с дългоочакван първи концерт в София

3814

Американската група Екзъдъс (Exodus) ще изнесе своя първи концерт на столична сцена.

Събитието е в клуб Mixtape 5 от 19.30 ч. на 11 юли. Преди гостите ще се изявят добре познатите на българските фенове Суисайдъл Ейнджълс (Suicidal Angels).
 
Екзъдъс са едни от основоположниците на траш метъла. Групата пристига в София с китариста Rick Hunolt, допринесъл много за облика й в периода 1983 –2005. В момента той замества титуляра Gary Holt, който от своя страна свири временно в Слейър (Slayer).

Интересен факт е, че Екзъдъс е първата група на виртуоза Kirk Hammett от Металика (Metallica). Специално за българските си фенове трашърите ще представят шоу от минимум час и половина, включващо хитове като "The Last Act Оf Defiance", "The Toxic Waltz" и "Blacklist", информират организаторите от BGTSC.

Събитието сe осъществява с изключителната подкрепа на Monster Energy, Grande Gyros и Posoka.com. Билетите за него се продават ексклузивно в системата на Eventim на цена 30 лв. в предварителна продажба. В деня на шoуто - 40 лв.
 
Пицария Grande Gyros черпи по бира всеки притежател на пропуск за концерта. Феновете могат да получат почерпката срещу представен билет когато пожелаят. В това число през всеки час на денонощието или в деня на проявата.
 
Grande Gyros се намира в непосредствена близост до клуба – зад НДК, под Моста на въздишките. Освен по бира, всички желаещи могат да получат в заведението и оригинален плакат на събитието.
 
Още - на:

www.bgtsc.eu

Клип на Exodus:

http://www.youtube.com/watch?v=6bJWbtB8-Co

Клип на Suicide Angels:

http://www.youtube.com/watch?v=YRUGpYLyCGY

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички