Слаш изгря в Алеята на славата


Слаш изгря в Алеята на славата

4183

Слаш (Slash), бившият соло китарист на гостувалите у нас Guns N` Roses, получи своя звезда на Алеята на славата в Холивуд.

Легендарният музикант заяви по случая, че мястото е особено подходящо, защото е учил в близкия лицей и е прекарал първите си години на музикант, мечтаейки да стане "китарен герой", когато се разхождал по "Холивуд булевард" в Лос Анджелис, където се намира голяма част от Алеята на славата, предадоха световните агенции.

"Това е особено признание... най-готиното нещо, което може да ти се случи някога", каза той пред стотиците фенове, събрали се за церемонията пред "Хард Рок Кафе".

След почестите 46-годишният Слаш, чието истинско име е Сол Хъдсън, позира за снимки с жена си и двете си деца. Макар музикантът да е имал години на разпуснатост, той казва, че напоследък е станал скромен и дори бил спрял цигарите.

На церемонията със звезди бяха удостоени още музикалният продуцент Robert Evans, радиоводещият Jim Ladd и не на последно място - скандалният и устат Чарли Шийн (Charlie Sheen), който реши да се пошегува с обтегнатните отношения между Слаш и Аксел Роуз (Axl Rose), като подметна:"Намирам, че е много подходящо Слаш да има звезда на същата улица, на която Аксел ще спи eдин ден".

Роден в Лондон от майка афро-американка и баща англичанин, Слаш има своя период на слава с Guns N` Roses в средата на деветдесетте години на миналия век, но също и със страничния си проект Slash`s Snakepit, а и със супербандата  Velvet Revolver.

Струнният ас издаде втория си солов албум "Apocalyptic Love" наскоро.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички