Концерт на открито с артистите на Music Clinic Records


Концерт на открито с артистите на Music Clinic Records

4188

Артистите на Music Clinic Records канят в разгара на горещото лято в прохладната обстановка на улица "Московска" 15 в София.

На 19 юли от 22.30 ч. изпълнителите на лейбъла ще отбележат с много ритъм и музикално лечение отварянето на вратите на първия по рода си бар на открито.
Заведението всъщност е летният вариант на най-стария бар от такъв тип в столицата, който се намира в квартал "Изток". През жаркото лято всяка вечер познати родни изпълнители ще забавляват гостите предимно с авторски песни.
 
За откриващата част от партито ще се погрижи DJ Marten в компанията на Десислав Иванов (Tri O Five) на саксофон. След диджейския сет с живи инструменти щафетата ще бъде поверена в ръцете на Елена Кокорска, АнтониРикев и Александър Славчев. Вечерта ще продължи с много летни коктейли, прохладна обстановка и специалното участие на очарователната Мария Илиева от лейбъла "Стерео стая" (Stereo Room).

Само ден преди това (18 юли, сряда) и броени седмици след излизането на първата българска музикална компилация в катлога на Music Clinic Records феновете са поканени на лаундж парти в магазин Public в софийския The Mall от 19 часа. Родните меломани ще имат шанса да се срещнат с част от изпълнителите на лейбъла, да получат автограф, както и подарък от официалния мърчънддайз на компанията и да се насладят на 100%-во музикално лечение.

Феновете ще имат възможност да чуят на живо някои от имената, завеждащи отделите в Music Clinic Records, а именно Tri O Five, xSPENSive, Low Step, SouthWick и Free Style със специалното участие на Бобо (Bobo).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички