Jaya Тhe Cat представят новия си албум в София


Jaya Тhe Cat представят новия си албум в София

1588

Слушаме Джая Дъ Кет (Jaya Тhe Cat) от доста време, виждали сме ги по няколко пъти в годината у нас, те обожават да ни идват на гости, а ние всеки път нямаме търпение да ги посрещнем.  

Не пак, а отново имаме възможност да посетим концерт на любимата ни американо-холандска формация на родна земя. Този път обаче, тя пристига да представи новия си албум. "The New International Sound Of Hedonism" излиза в Европа на 30 юли.

Пет години след нейния последния диск "More Late Night Transmissions", получаваме шанс да сме едни от първите, чули нови парчета от веселата дружина. Тя пристига отново по покана на "Строежа". Джеф Лагадек (Geoff Lagadec) (китара, вокали), Jan Jaap Onverwagt (бас китара), Jordi Newcastle (китара), David "The Germ" Germain (барабани) и Leon Van’t Zand (кийборди) ще прелетят разстоянието от Амстердам до София, за да направят гранде шоу на открито - в столичния клуб Pork Pie ("Порк Пай") от 20.00 ч. на 31 август.

Новият албум на бандата съдържа 14 парчета, като първият сингъл от него – "Here Come The Drums", вече е достъпен за всички, има и клип. "Rebel Sound" е друго свежо попадение, в което участва и Russ Abu от Dub Caravan. Една от песните пък е посветена на пребиваването на вокала у нас и в Гърция, по време на изявите му като диджей.

"Вкарали сме калипсо настроение в новия албум, също така експериментирахме с брейкбийтове и с много дъб звучене. Като цяло ще усетите, че синтезаторът се откроява повече, отколкото сме свикнали до сега. Продължаваме в същата насока, към която тръгнахме с предишния албум и като че ли я разширихме малко. Общо- взето, звученето продължава да е до голяма степен Джая Дъ Кет", въвежда в творческата лаборатория на "The New International Sound Of Hedonism" бившият кийбордист, понастоящем басист на групата - Jay.

"Нямаме търпение да свирим отново в "Порк Пай". Винаги е невероятно удоволствие за нас да ви гостуваме. Като цяло, ако отидеш в България и не се забавляваш, то просто може да се откажеш от идеята, че някога, някъде би могъл да успееш да го направиш", не крие фронтменът Джеф Лагадек.

Последният концерт на Джая Дъ Кет беше в Mixtape 5 през декември миналата година. Както обикновено, гостите за пореден път събраха стотици почитатели на реге, ска и даже пънк музиката.  

Билети за предстоящето шоу на цена от 10 лв. може да намерите в мрежата на Ticketstream.bg.

Пропуските на входа ще струват 15 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички