Бобо тръгва на първо самостоятелно турне


Бобо тръгва на първо самостоятелно турне

5165

След всичко, което се случи с Бобо тази година: тоталната сензация "Дим да ме няма" с Графа, хита "Виновен" със 100 Кила и старта на продуцентската компания Hit Shop Music Group, сред най-ярките артисти на която е и Бобо, дойде време и на следващaта голяма стъпка в кариерата му, а именно - собствено турне.

На първата си обиколка като хедлайнър, Бобо тръгва с едни от своите най-близки приятели. Това са рапърът Alex P, реге сензацията Jahmmi Youth, младият рапър и продуцент David и обявеният за Диджей на годината (в категорията за дъбстеп и дръм-ен-бейс) Emil Prize.

Турнето обхваща 5 морски града, като се очаква да бъдат добавени още дати и локации.  Началото на обиколката е днес, когато Бобо ще открие Spirit Of Burgas 2012, като подгряващ артист за MS Dynamite, Tinie Tempah и легендата Бъста Раймс (Busta Rhymes).

След Бургас "Бобо и приятели" се отправят на към Варна, където се канят да взривят клуб Premium на 7 август. Гост на партито ще бъде местната рап звезда Dim4ou. После Good Times Summer Tour се връща на юг към Приморско (плаж "Перла"), където на 10 август специален гост ще бъде DJ Stancho (Sniper Records). Следват Обзор (11 август, клуб Space) и Созопол (12 август, клуб Vision), а финалът ще бъде на 14 август в София на басейн "Червено знаме", заедно с Лора Караджова, 100 Кила и Кристо. Всички концерти са с начален час 22.00ч.

Турнето е организирано от продуцентска къща Hit Shop Music Group с подкрепата на Metaxa.
 
Oчаквайте наесен лайв клип на Бобо от турнето, както и дебютния му солов албум, който ще включва и няколко имена от световната хип-хоп сцена, обясниха от Hit Shop Music Group.

Facebook Event на турнето:
http://www.facebook.com/events/501660826515626/

Видеоспот:
http://www.youtube.com/watch?v=Wema2deg4VU

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички