Уикеда на Spirit Of Burgas 2012


Уикеда на Spirit Of Burgas 2012

4015

Неделя вечер, шест и половина, горещо, слънчево, Бургас, Spirit Of Burgas ("Спирит Ъф Бургас")...

... мента със спрайт, бира, щастие, радост, удоволствие.

Настроението расте все нагоре от петък през събота и сега очакваме най-големия купон, най-якото разбиване, като за последно. Затова и не се сещам за по-подходяща група, която да открие цялата дандания на главната сцена от родните образи  Уикеда, които са овладели до съвършенство умението да забавляват публиката и да качват стремително градуса на доброто настроение.

И ето че на пясъка ни очаква приятна изненада – множеството, решително готово да се забавлява, наброява най-малкото хиляда души. Което, както и да го гледаме, си граничи с чудото – толкова рано, българска група... знаем си ситуацията. Така че – какво да кажем, освен – страхотно! И Уикеда са готови да покажат, че имат сили не за хилядна, а за десетхилядна публика. И да повторят подвига си отпреди две години, когато поеха ролята на Евърласт (Everlast). На същото място, по същото време. 
Купонът се завихря още в мига, в който Ерол Ибрахимов (на снимката) и момчетата излизат на сцената. В сета няма изненади, чуваме познатите парчета – "Спомени", "Уиски с фъстъци", "Мариана", "А ние с Боби двамата пием кафе". Хората танцуват, заформя се дори пого. Един час минава неусетно, когато има много танци и енергия и когато можеш да припяваш текста на всяка песен, дори и да не си мислил, че го знаеш.

Музикантите на сцената също се забавляват – импровизации и различни аранжименти разнообразяват парчетата и сипват още малко градуси в чашите и блясък в погледа.

"Пожелаваме ви много успехи в живота, любовта и училището", в типичния си стил се обръща Ерол към феновете на изпроводяк. И добавя: "И лека, успешна, доходна и безаварийна – революция!". Разбира се, това е финалът – "Революция". И в същото време – началото. На последната вечер от фестивала, в която ни очакват от хубави по-хубави неща.

Под луната, звездите и лятното небе.

Снимки на Дара Кръстич - в секцията "Галерии".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички