Мария Илиева - Top Оf The Тop


Мария Илиева - Top Оf The Тop

3645

Мария Илиева ще участва във фестивала Top Оf The Тop в полския град Сопот на 24 август.

Певицата е поканена да представи България на престижното събитие, събиращо на едно място най-големите звезди от световния музикален бизнес. Top Оf The Top е наследник на Сопотския фестивал, който е с дългогодишна внушителна музикална история. На сцената му са се изявявали величия като Уитни Хюстън, Елтън Джон, Брайън Адамс, Рики Мартин, Нора Джоунс, както и звездите на съвременната денс сцена Агнес, Инна, Ингрид и много други. От тази година фестивалът е с ново име и ще събере най-големите звезди от 15 европейски държави, сред които Жерар Ленорман от Франция, Ерик Сааде от Швеция, МакSим от Русия.

България ще бъде представена от Мария Илиева, чиито музикални постижения през изминалата година, сред които концертното турне "10 години Лунен сън" и успехът на сингъла "I Like" извън границите на България, не остават незабелязани в Полша от организаторите на фестивала. Впечатлени, те отправят към Мария поканата за участие.

Певицата ще изпълни хита си "I Like", а до нея на сцената ще бъдат хореографът Милен Данков и танцьорите от Millenium Dance Zone. За ефектната визия на вокалистката и танцьорите ѝ се погрижи стилистът Хубен Хубенов и коафьорът Жоро Петков, а за престоя си в Полша изпълнителката предпочете комфорта и стила на модели от новата колекция на H&M.

Събитието ще бъде излъчвано пряко по най-гледания полски телевизионен канал POLSAT TV. От него преди седмица изпратиха екип, който да снима кратък филм – представяне за Мария Илиева и да проследи работния ѝ процес в студиото. В интервюто за POLSAT TV певицата сподели гордостта си, че е българка, като наблегна върху нашето забележително историческо и културно наследство. "За мен е чест да бъда поканена да участвам и да представя музиката си и България на толкова голяма сцена", сподели Мария.

Тя и Millenium Dance Zone са подготвили шоу на световно ниво.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички