Mark Ronson и Alexandra Stan на финала на Coca-Cola Happy Tour


Mark Ronson и Alexandra Stan на финала на Coca-Cola Happy Tour

5331

Специални гости на софийския концерт на Coca-Cola Happy Energy Tour
ще бъдат една от най-актуалните поп изпълнителки в Европа - Alexandra Stan, и британският топпродуцент и диджей Mark Ronson (Марк Ронсън), автор на олимпийския химн на Coca-Cola - "Anywhere In The World".

Както MySound.bg вече извести, дългоочакваното музикално събитие Coca-Cola Happy Energy Tour, с подкрепата на радио и телевизия The Voice, се завръща този месец, за да събере отново парти феновете в шест града в цяла България за грандиозен купон на открито. Торнадото от добро настроение и най-актуалните летни хитове ще обяви началото си във Велико Търново на 16 септември пред Двореца на културата и спорта, ще продължи пред централния площад на Русе на 17 септември, Варна ще го предизвика отново пред пантеона на Морската градина на 18 септември, Бургас ще оглуши площад "Тройката" на 19 септември, а Пловдив ще изпълни централния площад пред "Тримонциум" на 20 септември.

Големият финал ще бъде в София на 23 септември, където на сцената към състава на турнето ще се присъединят и още любими артисти – D2 и Тома със своята група, хитовата поп звезда Alexandra Stan и популярният продуцент и диджей от ОстроваMark Ronson (на сниимката), който създаде официалния Coca-Cola химн на Олимпийските игри, преплитайки в бийта реални звуци от различни видове спортове.

Обиколката събира на една сцена Криско, Лора Караджова, Рафи, Ангел и Моисей, Дивна, Богомил, Бобо, Играта и Лео, Deep Zone, Touch Down, Sanny Alexa (Сани Алекса), Skiller (Скилър), Alex Mica, танцьорите от студио Dance Zone, човека-машина Метин и фрийрън формацията Zero Gravity. Турнето обещава горещи емоции с мегахитовете "Почивни дни", "4321", "Цяла нощ", "Кой ден станахме?", "И ти не можеш да ме спреш", "Айде на морето" (видео - ТУК), "Спри" и денс химните на лятото "I Love My DJ" и "Dalinda".

Специално за публиката на Coca-Cola Happy Energy Tour 2012 всички артисти са подготвили изненади в програмата си. Феновете ще имат шанса да са сред първите, които ще чуят някои от най-новите проекти на изпълнителите. Ултрамодерна хореография от балет Dance Zone, специално изпълнение на танцьора Метин и каскади от Zero Gravity ще допълнят бляскавото шоу.

Coca-Cola Happy Energy Tour ще завърши в София с грандиозен концерт на площад "Батенберг" на 23 септември. В него освен всички изпълнители, участвaли в другите градове на сцената, ще се качат и D2 и Тома Здравков със своята група. Една от най-успешните поп-денс изпълнителки в Европа в момента, Alexandra Stan, ще разгорещи публиката с изпълнението на своите мегахитове  "Mr.Saxobeat", "Million" и "Lemonade".  Един от водещите диджеи и изпълнители в световната ранглиста в момента - Mark Ronson, ще взриви сцената със своя сет и ще представи на живо спортния химн "Anywhere In The World" заедно с българските изпълнители.(Виж клипа ТУК).

Достъпът до всички концерти е безплатен, а тези, които се включат в кампаниите на Coca-Cola, могат да гледат шоуто от първия ред. Във всеки град мечтаният от всички Happy Energy Circle ще очаква своите победители, които ще си тръгнат от концерта още по-щастливи след снимки с любимите си артисти и подаръците от Coca-Cola. След всяко шоу легендарният бус на звездите, вече добре познатият Дъ Reis, ще очаква своите късметлии от публиката, които ще направят разходка в компанията на музикантите.

Пропуск за най-щастливата зона пред сцената Happy Energy Circle за Велико Търново, Русе, Варна, Бургас и Пловдив може да бъде спечелен в кампанията Coca-Cola Happy Energy Tour, която във Facebook.

(http://www.facebook.com//CCHappyEnergyTour).

The Voice също раздава покани за ВИП-зоната.

Условията за играта -  на: thevoice.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички