Концерт за премиерата на Пистолет, куфар и три смърдящи варела


Концерт за премиерата на Пистолет, куфар и три смърдящи варела

3906

За да върви по вода - или по-точно по ноти, на новата българска гангстерска комедия "Пистолет, куфар и три смърдящи варела", официалната премиера на 12 септември ще бъде последвана от пищен концерт.

Голяма сцена и стабилно оборудване и шатри с бира ще изпълнят паркинга до кино "Арена Младост" в столицата. Безплатното шоу ще стартира веднага след приключване на прожекцията, на която са поканени редица актьори от новото българско кино, певци и популярни личности от различни сфери.

Водещ на музикалната програма ще е Влади Въргала, който има ключова комична роля във филма. На концерта ще свирят всички изпълнители и банди, които имат песни от саундтрака на продукцията. Сред тях са Део, Дичо и бандата му V.O.XX, 100 Кила и Лора Караджова и Братя Мангасариян. Част от музикалната програма са и млади рок и фънк банди, сред които Funk Busters, Saint Electrics, както и рокаджиите от Nana & The Gang, чието парче "Роден с късмет" е написано буквално по историята на филма.

Меломаните да очакват бунтарски текстове, рок жици, весел музикантски фънк с инди рок елементи, дори хип-хоп парче в саундтрака на  "Пистолет, куфар и трисмърдящи варела". Както самият филм разбива традиционните представи за българско кино с динамичния си монтаж, тънкия хумор и интригуващите ефекти, така и музиката към него, която допълва почти всяка сцена, е нетрадиционна. Текстовете на повечето парчета съдържат намеци за "системата" и последствията от нея, за бунтарски настроения дух на всеки, който се стреми към промяна и за силата на оптимизма.

"Пистолет, куфар и три смърдящи варела" (кадър на снимката) излиза на голям екран от 14 септември. Режисьор, продуцент и сценарист: Георги Костов; съсценарист: Естер Симеони; оператор: Георги Райков; актьори: Ивайло Захариев, Пламен Великов, Георги Кадурин, Асен Блатечки, Деян Донков, Рая Пеева, Тодор Доцев, Теодор Елмазов, Естер Симеони, Владо Въргала, Дичо, Део, музикантите от Акага, Цветан Николов, Филипа Балдева, Братя Мангасариян и мното други. Лентата е със специалното участие на професор Илия Добрев.  Виж Део и Дичо в "Няма да дам" ТУК!
 Разпространява Alexandra Films ("Александра Филмс"). Трейлър:http://www.youtube.com/watch?v=07uGNjndaJE

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички