MС Stamina се включва в ON!Fest 2012


MС Stamina се включва в ON!Fest 2012

3226

Stamina също ще участва в партито HMSU Класика.

Както MySound.bg вече огласи, то ще открие ON! Fest 2012, който е първият и единствен фестивал в България, събиращ най-интересното в съвременното градско изкуство, начини на забавление, спорт и лайфстайл. Събитието ще се проведе в столичния Инфо експо център между 21 и 23 септември.

Вокалистът, водещ и емси ще подкрепи създателя на интелигентния и атмосферичен дръм-ен-бейс Shy FX и ветерана в смесването на рага вибрациите с танцувален дръм- ен-бейс - LTJ Bukem.

Те ще пускат на HMSU Класика в компанията на властелина на тъмния електронен звук Gridlok, подкрепен от звездния екип на HMSU – Konspirator, EXo, Targy, Mocks, Ogonek и Acidtrip.

Stamina MC стартира още през 1996 в пиратско радио, по-късно във вече неактивното Pressure FM, както и в някога незаконната, но вече легална и емблематична cтанция Rinse FM, където води седмично шоу и към днешна дата.

2000 се оказва ключова за него, тъй като тогава среща DJ Marky, DJ Patife и XRS Land, които му предоставят тройна възможност да участва в седмичното дръм-ен-бейс събитие в Лондон Movement. Следващите стъпки в кариерата му също са доста стабилни – британският фестивален гигант Glastonbury, сръбският Exit и Skolbeats.

Негови са вокалите на двата успешни дръм-ен-бейс трака – "LK" (2002) от DJ Marky & XRS Land и "Barcelona" (2003) от D Kay & Epsilon, достигнали съответно 17-та и 14-та позиция в английските музикални класации. Списъкът с артистични изяви не спира до тук. Работил е с един от миналогодишния гост на ON! Fest - Roni Size (Рони Сайз) (On & On), а наскоро и с Ill Logic  &  Raf  (Blood  Meridian). Изявява по турнета с London Elektricity и Craggz & Parallel Force.

Stamina редовно участва като емси за DJ Marky и Shy FX, с когото работи по редица проекти, участва и в Digital Soundboy.

Наред с честите си изяви из цял свят - Бразилия, Австарлия, Нова Зеландия, САЩ, Япония, Великобритания, Европа и отвъд, артистът съумява да бъде и модератор на Drum And Bass Arena форумите.

Stamina събра възторжена българска публика на Spirit Of Burgas.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички