Светла Иванова представя третата си книга Вихра и водка


Светла Иванова представя третата си книга Вихра и водка

3760

Светла Иванова ще представи третата си книга - "Вихра и водка", в столичния клуб Once Upon A Time... Biblioteka от 19.00 ч. на 20 септември.

"Щастлива съм да ви поканя на представянето на третата ми книга "Вихра и водка", издадена отново от "Сиела". За мен е чест да я представят писателите - Любен Дилов-син, Димитър Шумналиев и Калин Терзийски", не крие Иванова.

Вход свободен.

В изявата ще участват Мария Силвестър, Симо и Богдана (БГ Радио). "Събитието е с подкрепата на любимата ни водка (на мен и на Вихра:) "Абсолют", уточни авторката.

Както MySound.bg вече извести, творбата на певицата излиза след "Забранено до 18" и "Светът в краката ѝ", разкривайки края на историята с главна героиня Вихра Станишева - известна художничка, попаднала или пропаднала в собствения си вихър. Книга за успеха, цената му, любовта, алкохола, жертвите, без които не може. За кариерата по "онзи начин", изкуството, позволените и забранените неща. За нещата от живота, премеждията на една объркана хубава жена, на едно пораснало момиче.

Или просто – книга за една от нас.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички