Вили Рай празнува годеж с британски милионер на Златен кестен


Вили Рай празнува годеж с британски милионер на Златен кестен

4565

Естрадната певица Вили Рай, позната и като Виолета Йекнич, отпразнува годежа си с английски милионер на фестивала "Златен кестен" в Петрич онази вечер.

Бившата вокалистка на Лили Иванова взе участие в първата вечер, когато прозвуча най-доброто от старите шлагери през годините. Вили се изяви със своята вокална група към читалището в Етрополе и след като изпълниха няколко съвместни песни, представи и композицията "Ех, да ми е", записана със Сръбската духова музика, с която участваше на тазгодишния "Пирин Фолк", печелейки специалната награда.

След края на рецитала, Вили Рай събра колегите си, за ги почерпи за годежа си в ресторант "Рибката". Само преди броени дни певицата се е сгодила за английския милионер Клиф, който е инженер по образование и е с 10 години по-възрастен от нея. Двамата планират и сватба около новогодишните празници. Тъй като тя отказва да живее в Лондон, той се пренася у нас. Идния месец младоженецът ще прекара с няколко тира най-необходимите си вещи, за да заживее с любимата си в България. Това ще е трети брак за любимката на Христо Стоичков след 20-годишен семеен живот с покойната вече юго легенда Зоран Милевоевич и близо 10-годишна връзка със сръбския композитор Горан Йекнич.

Както MySound.bg вече огласи, конкурсът за песни и гала рециталът на Графа са довечера. Организатор и продуцент на "Златен кестен" 2012 е община Петрич, а хотел и телевизия Бац са сред спонсорите на събитието. БНТ, БНР, Фен ТВ и радио Бела пък са медийните партньори.

Концертите ще бъдат заснети от TV1 и излъчени на запис по телевизията.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички