Адел нападна разголените поп певици


Адел нападна разголените поп певици

3741

Адел зашлеви поп изпълнителките, които залагат на секса, за да продадат повече албуми и настоя, че не би използвала тялото си, за да бъде по-успешна в професията си.

Бременната изпълнителка на огромния хит "Someone Like You" оплю конкуренцията си в музикалните чартове, включително Мадона, Риана и Лейди Гага (Lady Gaga), които се събличали във видеоклиповете, за да се "предлагат" на аудиторията. Певицата заяви, че всяка една от тях изглежда по коренно различен начин извън екрана.

"Те не изглеждат като по кориците на списанията и в клиповете. Виждала съм ги отблизо. Да експлоатираш себе си сексуално, не ми се вижда като добра идея", коментира Адел, която винаги е била по-пълничка. Тя настоява, че никога не би се подложила на диета и не би променила имиджа си, за да се опита да бъде по-успешна.

24-годишната звезда, чийто последен албум "21" се продаде над 23 млн. копия из цял свят, предпочита името й да се свързва с музиката, която прави.

"Нямам нужда да изглеждам така, за да съм успешна. Просто се изправям и пея. Не се притеснявам, че нося по-голям размер дрехи от останалите изпълнители. Независимо как изглеждаш – ключът е да си щастлив със самия себе си", допълни лъчезарната изпълнителка.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички