Фронтменът на Senser разцепва като диджей в София


Фронтменът на Senser разцепва като диджей в София

3252

Вокалистът на британската рапкор група Senser (Сенсър) - Heitham Al-Sayed, ще се изяви като диджей в столичния клуб "Строежа" тази събота, 29 септември.

Музикантът ще се включи като гост във вечер, посветена на алтернативната музика - The Saturday Night Special. Концепцията на събитието е да дава поле за изява на музиканти, артисти и радиоводещи, които да представят своите музикални предпочитания, съдържанието и последователността на песните в рамките на два часа от събота след 23.00 ч. Идеята на организаторите е специалната нощ да се случва периодично.

Heitham Al-Sayed издава, че ще заложи на артисти от Faith No More, Rob Zombie, Tool, Melvins, Mastodon и AC/DC до Public Enemy, Beastie Boys, The Prodigy (Продиджи), Aphex Twin, Fugazi и много други. Началото на тематичната програма е от 21.00, а входът - свободен!

Senser безспорно е една от ебмлематичните британски групи в сферата на авангардната алтернативна музика от началото на 90-те, действаща и до днес. Още с появяването си бандата заявява своя голям потенциал, представяйки иновативната смесица от рок, рап и електроника. През 1993 Senser изстрелват високо в класациите първите си два сингъла - "Eject" и "The Key", а концертите им носят репутацията на една от най-впечатляващите и завладяващи публиката групи. Дебютният албум "Stacked Up" излиза през 1994. Освен познатите дотогава сингли, в него са парчетата "Age Of Panic", "Switch", "States Of Mind", "What’s Going On?", които носят на Senser популярност по цял свят, включително и в България.

Следват многобройни участия в престижни фестивали и турнета наред с групи и изпълнители като Red Hot Chili Peppers, Skunk Anansie, Moby (Моби). След серия от промени и прекъсвания, музикантите се събират отново в оригинален състав през 2009.

Както MySound.bg вече писа, един от първите им концерти тогава бе именно в София заедно със Soulfly (Соулфлай) и отново по покана на "Строежа".

Senser - Age Of Panic:

http://www.youtube.com/watch?v=ZpRLWNSIIPQ

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички