Адел с най-добрата песен за Джеймс Бонд


Адел с най-добрата песен за Джеймс Бонд

4335

"Let The Sky Fall" - песента на Адел (Adele) от филма за Джеймс Бонд, беше определена за най-добрата за последните 30 години.

Певицата записа парчето за най-новия филм от шпионската сага "007 Координати: Скайфол" с продуцента Пол Епуорт и то беше одобрено от композитора Райън Тедър (Ryan Tedder).

"Това е най-добрата песен за Бонд, която съм чувал в живота си. Долу ръцете. Отново шапки долу пред Пол Епуорт и Адел, надявам се те да спечелят "Оскар", написа Райън в Twitter, предаде Contactmusic.

Преди това Адел работи с Пол по хитовата песен "RollingIn The Deep" от албума "21". PR-ът на британската певица Пол Мос също изказа мнението си в Twitter за "Let The Sky Fall".

"Готови ли сте за песента от "007 Координати: Скайфол"? Надявам се, че да, защото тя идва и ще предизвика експлозия", написа Мос.

С песента си за Бонд, Адел се включва в ограничения кръг от изпълнители, които вече са записвали парчета за сагата. Сред тях са сър Пол Макартни, Шърли Беси, Дюран Дюран, Тина Търнър, Том Джоунс, Гарбидж (Garbage) и Мадона (Madonna).

Композицията ще бъде представена идната седмица, а очакванията към парчето са големи, тъй като то се изпълнява от артист, многократно удостоен с "Грами" (Grammy), който доказа на света, че в наши дни не всеки може да стане звезда с помощта на парите и рекламата, и потвърждавайки, че най-важен е талантът.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички