Точка БГ подкрепят спектакъла Буря


Точка БГ подкрепят спектакъла Буря

3827

Музикално лакомство, поднесено в две части, предстои в Руския културно-информационен център в София от 19.00 ч. на 5 октомври, петък.  

Първата е класическа, акустична и ще се проведе в Мраморната зала на РКИЦ. Ще прозвучат няколко емблематични арии за загрявка, поднесени от Богомил Спиров (тенор) и Владимир Маринов (бас баритон). Красивите момичета от трио Опал ще представят своя по-шеговит поглед на тема "класика", а след това разказвачите с китари от Точка БГ - формация за нови градски песни (на снимката), ще разкрият нежното си усещане за света. Разбира се, ще има и изненади...

След кратка почивка публиката ще се пренесе в намиращата се в съседство голяма сцена. Там бъде посрещната отново с класика, но този път в джаза. Ще се изявят Калина Диханова, Минко Ламбов, Ана Топалова, Станислав Арабаджиев и още приятели. След това на ход е пълният състав на Point Of View, като музикантие обещават да изДжазят главите на публиката.
 
Концертът е безплатен и благотворителен.

А ако на някой му допадне какво правим, ще има възможност да остави "благодарността" си в кутийките, за да можем да използваме тези средства за изработването на декори за представлението "Буря" по Островски, чийто режисьор е Димо Алексиев, обясниха организаторите. Алексиев е актьорът, когото познаваме като фитнес инструктора Миро от "Седем часа разлика" и неговия брат -близнак, както и с ролята му на Калигула в едноименната пиеса на Явор Гърдев - за който образ Димо получи "Икар" за изгряваща роля.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички