Кейти Пери заряза приятеля си


Кейти Пери заряза приятеля си

2946

Американската поп звезда Кейти Пери (Katy Perry) отново скъса с Джон Мейър (John Mayer).

Певицата, която се разведе с комика Ръсел Бранд (Russell Brand) през юли, казала на Мейър да забрави за нея, защото не е готов да се обвърже.

"Джон просто не може да се обвърже и продължи да примамва Кейти с обещания, че ще се промени, но така и не го направи. Кейти беше луда по него, така че продължи да му дава шансове", разкри запознат източник пред клюкарския сайт "Радар Онлайн", цитиран от Contactmusic

"Джон харесваше Кейти и искаше да я запази в живота си, но това не отговаряше на нейните критерии. Тя иска мъжът до нея да ѝ бъде отдаден на сто процента. На нея ѝ писна от навиците на Джон да изчезва за пет дни, след което да ѝ се обажда и да се държи добре с нея и само няколко дни по-късно отново да се връща към старото си поведение", допълни източникът.

Звездната двойка започна връзката си в началото на август, но раздялата дойде само две седмици по-късно. Тогава приятели на певицата заявиха, че това е просто мимолетна връзка след развода ѝ с Бранд. Кейти и Джон се събраха отново няколко седмици по-късно, но според информациите сегашната им раздяла е завинаги.

Пери се готви да отпразнува развода си с парти на 23 октомври, датата, на която щяха да се навършат две години от брака ѝ с Ръсел Бранд.

Двамата се ожениха на романтична церемония в Индия след едногодишна връзка, но 14 месеца по-късно обявиха края на брака си.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички