Британците One Direction превзеха американските класации


Британците One Direction превзеха американските класации

4120

"Live While We're Young" на One Direction стана най-бързо продаващия се сингъл от британски изпълнител/група за всички времена в САЩ.

Парчето е No.1 и в двата официални чарта за дигитални продажби на сингли в Америка - Digital Tracks и Digital Songs Charts.

Песента постигна и друг рекорд: за най-много продажби в дебютната си седмица от чуждестранен артист в САЩ изобщо, оглавявайки едновременно двата сингъл чарта за дигитални продажби в САЩ  - Digital Tracks и Digital Songs Chart с продажби от 341 000 копия в първата седмица.

По време на ексклузивната премиера на "Live While We're Young" във VEVO, видеото се превърна в най-гледания клип YouTube в рамките на 24 часа за всички времена.

"Много сме щастливи с успеха на новия ни сингъл в САЩ и нямаме вече търпение публиката да чуе новия ни албум. Още един път искаме да благодарим на феновете за огромната подкрепа към нас!", не крие Niall Horan.

One Direction са с три номинации за предстоящите "Американски музикални награди": за нов артист, за албум ("Up All Night") и за група.

"Live While We’re Young" среща за втори път в студиото групата с продуцентския екип на Savan Kotecha, Rami Yacoub & Carl Falk. Резултатът е безпогрешен "еднопосочен" хит, предлагащ перфектна комбинация от енергично поп парче със софт рок елементи, мелодична хармония и текст, който те призовава да живееш за момента.

Вторият дългоочакван албум на петте момчета, озаглавен "Take Me Home" ще излезе на 12 ноември тази година като в създаването му участват някои от най-успешните автори и продуценти в света. Освен Rami Yacoub & Carl Falk and Savan Kotecha (автори на "One Thing" и "What Makes You Beautiful"), в албума се включват Dr Luke (Katy Perry -"Teenage Dream", Taio Cruz - "Dynamite"), Shellback (Maroon 5 - "Moves Like Jagger") и Toby Gad (Beyonce (Бионсе)  - "If I Were A Boy"). Всички тези имена са гаранция, че вторият албум на One Direction вероятно отново ще взриви международните чартове и ще затвърди статута на групата като световен поп феномен.

Успехът на музикантите е сравняван с фурора, предизвикан от The Beatles и The Rolling Stones (Ролинг Стоунс) като част от британската инвазия в Америка през 60-те.

През пролетта на 2013 One Direction стартират световното си турне като всички билети за него са вече продадени.

Групата започва от Великобритания с 9 поредни концерта в лондонската "O2 Арена".

"Take Me Home" ще се появи в стандартна и делукс версия от "Вирджиния Рекърдс"/Sony Music.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички