Музикално-театрално шоу представи новите Bushmills Brothers БГ


Музикално-театрално шоу представи новите Bushmills Brothers БГ

5836

Музикантите от Брас асоциация и артистичното трио, начело с актьора Филип Аврамов, са героите в първата у нас телевизионна реклама на ирландското уиски Bushmills, стана ясно на елитно парти в популярния столичен клуб Студио 5 снощи.

Новите български Bushmills Brothers отново са братя по душа и истински приятели в живота. Любопитен факт е, че те не играят по сценарий, а разказват свои реални случки пред камерата на режисьора Петко Спасов. И за да е още по-автентична и неподправена рекламата, автори и изпълнители на парчето в нея са музикантите от Брас асоциация.

Изборът на Bushmills не е случаен – както навсякъде по света, така и в България, ирландското уиски с неподправен вкус високо цени таланта на онези, които създават качествено изкуство, а новите български Bushmills Brothers са именно такива персонажи.

Затова и тяхното представяне премина под формата на една нетрадиционна музикално-театрална дегустация, в която всяка група творци обрисува приятелството чрез таланта си и анонсира бъдещите си проекти, които Bushmills ще подкрепи.

Българските Bushmills Brothers:

Брас асоциация

Тромбон, тромпет и пак тромбон, или иначе казано: Вили Стоянов, Мишо Йосифов и Кирил Зафиров. Приятели, колеги и музиканти, те се разбират без думи като едни истински Bushmills Brothers.

Приятели са още от Mузикалната академия и свирят заедно открай време. Наричат ги най-талантливите брас музиканти в страната, но те не се интересуват от подобни определения, а само от музика. Основатели са на сдружението на духовите музиканти в България - Брас асоциация, и участват заедно в Михаил Йосифов секстет.

Филип и приятели

Приятели от пръв поглед. Така започва историята на тримата Bushmills Brothers Филип Аврамов, Даниел Рашев и Петър Калчев. Театърът е мястото, на което се срещат за първи път и което остава притегателна сила за тях.

Обяснението е логично – и тримата са актьори, талантливи актьори, с неподражаемо чувство за хумор и огромна доза харизма. Виждат се често, но не достатъчно. А като се съберат, става пълна лудница. Затова мечтаят тримата да участват в едно представление. И мечтата им ще се осъществи скоро с подкрепата на Bushmills. Работят върху общ проект - "Утре ще ѝ го кажа", който всъщност е моноспектакъл. Филип е в главната (и единствена) роля, Петър е асистент-режисьор, а Дани пък е коректив на текста и фотограф на представлението. Различни, но посвоему допълващи се като истински Bushmills Brothers.

Освен българските лица, глобални Bushmills Brothers ще са холивудската звезда Илайджа Ууд и неговите братя по душа - Джейсън Зволински, Джим Рота и Рей Тексел. Четиримата се познават открай време, a историята на тяхното приятелство е впечатляваща предвид разнородните им таланти и уникалните им професионални насоки.

Докато Илайджа е отдаден на киното, Джейсън организира събития за Американската музикална aкадемия, Джим e диджей и фронтмен на хеви метъл групата Fireball Ministry, a Рей е международен състeзател и треньор по конна езда...

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички