Бобо и Лора Караджова преди Дженифър Лопес на концерта ѝ в София


Бобо и Лора Караджова преди Дженифър Лопес на концерта ѝ в София

4451

Родни звезди ще подгряват феновете на Дженифър Лопес (Jennifer Lopez).

Както MySound.bg огласи своевременно, първото шоу на мегазвездата у нас е в   столичната "Арена Армеец" на 18 ноември.

Така, за радост на българските меломани, преди шеметния спектакъл на латино дивата ще се изяват сексапилното миньонче Лора Караджова и нашумелият напоследък Бобо. Те обещават да нажежат до червено атмосферата в залата броени минути преди появата на J. Lo (Джей Ло). "Оставам тук", "Спуснати завеси" и "Виновен" са само част от песните, включени в репертоара на родните артисти, оповестиха организаторите Symphonics Entertainment Group, информирайки, че редом до българските изпълнители ще застане и друга световноизвестна звезда, снимала клип съвместно с Бобо у нас наскоро.

Участието в редицата на подгряващите изпълнители ще е своеобразната промоция на общото парче, чиято музика е изцяло дело на Symphonics! Така феновете, дошли за да чуят златните хитове на поп иконата, ще могат да се насладят на дебюта и на новата песен на Бобо със световноизвестния му колега, която дава всички заявки да се превърне в хит № 1 за зимния сезон, убедени са организаторите.

Междувременно, примата даде ексклузивно интервю за радио Energy, което ще бъде излъчено между 16.00 и 19.00 часа на 29 октомври, понеделник. Певицата споделя с какво ще изненада феновете си в България и колко дълго е чакала този концерт.

Освен слушателите на радиото, и зрителите на телевизия City могат да се включат в ефирните игри на медиите, благодарение на които няколко щастливци ще видят изпълнителката на живо и напълно безплатно. През следващите седмици всеки може да участва и да спечели билетите от играта на City Radio & TV. Условието е да се регистрира и да попълни формата на www.city.bg в момента, в който чуе по радио City или видите по City TV песен на Дженифър Лопес. За да спечелят билети за шотуо, слушателите трябва да се регистрират на www.radioenergy.bg, когато чуят някоя от любимите песни на певицата, като попълнят своите данни и часа, в който е прозвучала песента в ефир.

Турнето Dance Again на горещата латина все повече наближава българската граница. Досега изпълнителката посети 13 държави и изнесе 14 концерта на Стария континент. Над 235 000 вече успяха да танцуват заедно с вокалистката в своите родни страни под звуците на мегахитовете "Papi", "On The Floor" и "I’m Into You".

Билетите за концерта в България са на цени от 90 лв до 130 лв. и се разпространяват в мрежата на "Ивентим" - (www.eventim.bg) и неговите партньори, както и онлайн в мрежата на "ТикетПро България" (www.ticketpro.bg).

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички