Бalkansky в цялото си великолепие до Utah Jazz на Drum Аnd Jazz


Бalkansky в цялото си великолепие до Utah Jazz на Drum Аnd Jazz

4968

Със седмото си поредно издание, Drum Аnd Jazz обещава да затвърди своята позиция на едно от най-експерименталните събития на родната музикална сцена.

В това убеждават и първите потвърдени изпълнители за 2012, а именно - проектът Бalkansky (Балкански) в неговия пълен състав - феноменът Теодосий Спасов,  машината за бийтове Иван Шопов (Cooh) и продуцентът Иво Христов. Тримата ще представят аудио-визуалната си приказка – албума, носещ магическото име "Оренда". Като допълнение към това изживяване, почитателите ще могат да се насладят на изпълнението на известната българска народна певица Янка Рупкина и гайдаря Иван Георгиев. Както MySound.bg вече огласи, те гостуват във втория диск на артистичната формация.

Фестът е обявен в столичния парти център "4 км" от 21.00 ч. на 17 ноември.

Освен ексклузивното участие на Бalkansky, публиката ще има възможност да чуе и представянето на още един нов за България албум. Той е на един от най-мелодичните артисти в световната дръм-ен-бейс сцена - Utah Jazz (Юта Джаз) (на снимката). Екипът на MixMag определя проекта "Groove Therapy" за "албум на юни 2012", а спецовете от DJ MAG го сравняват с "High Contrast" и "Calibre". Малко са хората, които могат да се похвалят, че са издавали за Hospital, Good Looking и V Recordings, но това определя достатъчно значимостта му на сцената и причината, поради която ще бъде гост на Drum Аnd Jazz 2012. 

През последните седем години на сцената на Drum Dnd Jazz се качиха световноизвестни артисти като Amon Tobin, Владко Стефановски трио, Dub FХ, Стоян Янкулов, LTJ Bukem, Netsky. Заради  това родните почитатели както на джаза, така и тези на дръм-ен-бейса, очакват всяко поредно издание на феста с изострен интерес.

Тазгодишният афиш включва динамична и интересна програма, подробности за която ще бъдат огласени скоро от организаторите H.M.S.U.

Drum Аnd Jazz 2012 ще се проведе в три от залите на парти център "4 км".

Цената на билетите е също повече от впечатляваща за мащаба на събитието - 10 и 15 лева в мрежата на Eventim и софийските локации Onlinetrading.bg, магазин 4:20 и BrakePoint.

В деня на събитието и на входа пропускът става 25 лв.

Още - на:

www.hmsu.org
www.facebook.com/DrumAndJazz
pr@hmsu.org

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички