Невъзможната любов на Васил Найденов и Катина (видео)


Невъзможната любов на Васил Найденов и Катина (видео)

5021

Ветеранът Васил Найденов и Катина ft. Д'артс представиха съвместното си парче "Невъзможна любов" на стилно парти в столичния пиано-бар "Пойзън" оная вечер.

Виж клипа ТУК!

Преди няколко години една от най-красивите български мелодии, получила своята популярност благодарение на Васил Найденов - "Сбогом моя любов", бе изпята за първи път с женски вокал и зареждащ рок привкус от вокалистката на група Д'артсКатина. Четири години по-късно, легендата на българската естрада и вокалистката събраха родни музикални величия, приятели, фенове и журналисти, за да презентират своя първи съвместен музикален проект.

Записите на дуетния сингъл и реализирането на видеото се проточват почти две години поради многобройните ангажименти на изпълнителите. Клипът е дело на режисьора Румен Ганев и оператора Сашо Александров, които избират няколко локации на морето в комплекс "Хелена Ризорт" в Слънчев бряг и софийското метро за снимачна площадка на "Невъзможна любов" този август.

Сюжетът разказва за невъзможната, разстърсваща любов, възпрепятствана от разстоянието между двама души. И докато Катина сменя няколко визии сред елегантната обстановка на президентския апартамент на "Ройл Палас Хелена Сендс", на плажа, зад волана на ретро автомобил мерцедес и на яхтеното пристанище "Марина Диневи", Васил Найденов заснема своята част в столичното метро. Изпълнителят е автор на текста на песента, а музиката и аранжиментът са дело на Наско Ляпчев от група Д'артс.

Изисканото парти уважиха популярни лица от музикалния шоубизнес, сред които Елица Тодорова, вокалистът на Гравити Ко. (Gravity Co.) Явор Захариев, айдълите Нора Караиванова и Лазар Кисьов, Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Етиен Леви, Ясен Велчев и Преслава Пейчева от група Те, Боряна Баташова, Владо Димов, Искрен Пецов, Стратия и много приятели.

За неповторимата атмосфера по време на промоцията допринесоха лайв изпълнението на легендата Васил Найденов, хитовите кавъри от богатия репероар на Д'артс, както и изисканото кетъринг меню, включващо суши и провансалски палачинки, сътворени от оригинални френско брашно и масло от майстора готвач на новооткрития ресторант към пиано-бар "Пойзън" - Fun House–Crep House, на ул. "Аксаков" 15А. Гостите опитаха класически парижки палачинки от френски сирена и жамбо, палачинки с октоподи, сьомга, заешко и патешко, както и зелени палачинки с кокос и пиле.

След представянето на клипа някои от певците поздравиха домакините с любими песни. Елица Тодорова разчувства гостите с уникалното си акапелно изпълнение на фолклорна песен от родопския край, Искрен Пецов изпя "Две праскови и две череши", а Боряна Баташова накара всички да затаят дъх заради кавъра по песен на Алиша Кийс.

Вечерта се превърна и в своеобразно възраждане на една от музикалните легенди на 80-те – група Трик, която начело с Етиен Леви на рояла, върна гостите към миналото с някои от най-популярните си песни.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички