Български рок ветерани се събраха в нова банда


Български рок ветерани се събраха в нова банда

4966

Magnetic (Магнетик) е съвсем нов проект на няколко известни родни музиканти, които наблягат на качествения авторски рок.

Групарите ще дебютират в столичния бар-клуб Adams на 3 ноември.

Началото на концерта е от 20.00 ч., а специално за всички, които искат да продължат купона до малките часове на следващия ден, родната банда Elinor ще стъпи на сцената след 22.00 часа. Входът за събитието е 10 лева.

Magnetic е създадена през май тази година и след усърдно писане на собствени песни, четиримата музиканти са готови с дебютния си проект "Cyclopia". В групата влизат Румен Антов – Ричи – китарист с 30-годишен стаж на рок сцената у нас и участия в дебютните албуми на Конкурент и Ер Малък, както и в най-ранната версия на група Аналгин, още преди епохата Ахат. Последните му изяви са като китарист в Ер Голям. За Magnetic помощ му оказват Ивайло Петров – Иваца, когото познаваме като оригиналния басист на Ер Малък, барабанистът Румен Миневчев и вокалистът Венелин Цветков - втората китара на Magnetic, известен и от бандата Trioplay. Четиримата залагат на авторски композиции, като обаче обещават и няколко откъса от групите, в които са участвали (да, ще чуем и Ер Малък).

Преди самия концерт, от 17.00 ч., на сцената на бар-клуб Adams ще се изявят учениците на Румен Антов – Ричи. Това са 10-годишният Алекс Томов, Александър Стоянов (16 години), Петя Георгиева (14 години) и 14-годишният Константин Шербетов. Входът е свободен и приветстваме всички, които биха подкрепили първите стъпки на рок бъдещето на България, приканиха организаторите.

В заведението се предлага достатъчно студена бира и огнени напитки, а джагите и дартса ще са на разположение на всички, които обичат да спортуват, докато купонясват.

Алкохол на лица под 18 години не се сервира, подчертаха от управата на заведението.

Adams е на улица "Ангиста" 6, до площад Сточна гара.

Още - на:

https://www.facebook.com/events/235079949952653/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички