Mетрополис готвят поредното мегапарти - Future Heroes


Mетрополис готвят поредното мегапарти - Future Heroes

3775

Близо декар закрита площ в индустриална зона, огромно хале с две допълнителни специални помещения, модерна вентилация и техническо оборудване, входове, изходи и тоалетни по всички изисквания за безопасност на труда.

Вместо машини – хора. Вместо заводски шум – музика!

Създателите на парти културата у нас - Метрополос (Metropolis), отново ще подарят на феновете на качествените музикални изживявания уникално парти, което ще се състои на 24 ноември.

С него поредицата Future Heroes продължава да представя артисти от висока класа, които не са познати на българската аудитория и идват за първи път у нас.

Мястото на събитието е Sofia Sound Factory – модерна бъдеща фабрика за хладилни инсталации в индустриалната зона на ул. "Първа Българска армия" 18 B, където забавлението предшества производството. Само месец преди машините да завземат огромното хале, феновете на качествената електронна музика у нас ще имат шанса да се запознаят с един от най-ярките представители на неаполското техно течение - Sasha Carassi (Globox, Phobiq), да чуят live-set на берлинско-детройтското чудо Gaiser (MINUS), а бонусът към тях е вечният герой от бъдещето – Umek, записал името си в историята с продуцирането на една от най-значимите групи в индъстриъл авангарда – Laibach (Лайбах).

Във време, в което техното често е нареден пъзел от до болка познати и изтъркани готови елементи, тримата артисти на Future Heroes 2012 излизат от клишетата с позабравената ценност – композиране. И това определено не остава скрито – перфектната комбинация между ритмичната енергия и звуковия финес на минималистичната музика в сетовете на Sasha Carassi води до убийствени избухвания в публиката, Gaiser е сред от най-желаните лайв-артисти, с постоянни турнета между Америка, Европа и Азия, а Umek (Умек) е неизменно в Топ 100 на най-авторитетната класация за електронна музика в света – DJ Mag Top 100, където само в последните 5 години 80% от присъстващите са променени.  

Разбира се, към чуждестранните гости ще се присъдени и плеяда от качествени български артисти, а Future Heroes включва и паралелни събития, които ще се проведат в допълнителни зали на Sofia Sound Factory.

Подробности за всички тях – скоро!

Билети: в мрежата на Eventim и Ticketstream.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички