Страсти по балкански с Горан Брегович


Страсти по балкански с Горан Брегович

3732

Остават броени дни до дългоочаквания концерт на Горан Брегович в София.

Както MySound.bg вече обяви, събитието ще се проведе в зала "Арена Армеец" на 29 ноември.

Билетите са почти изчерпани. Останали са само пропуски за фен-зоната непосредствено пред сцената на цена от 55 лв. и ограничено количество седящи места по 40 лв, информират организаторите от Loud Concerts. Билетите могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketstream, магазинитe Office 1 Superstore, M-Tel, Technomarket, Orange, TBI Сredit, "На тъмно", както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.loudconcerts.bg

Вратите на "Арена Армеец" ще отворят в 17.00 ч.

Горан Брегович обещава над два часа концерт, представяйки най-големите си  хитове като "Mesecina" и "Kalashnikov", както и песни от последния му албум “Champagne For Gypsies".

За удобство на феновете и улеснен достъп до залата, в деня на концерта между 18.00 ч. и 22.00 ч. автобусите и тролейбусите, движещи се по булевард "Цариградско шосе" ще минават през "Площад на авиацията" и ще спират на съответните спирки и в двете посоки.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Тя може да бъде свалена от тук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts). Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Декларацията може да бъде намерена и на входа на залата непосредствено преди самия концерта. Деца до 7-годишна възраст ще влизат напълно безплатно, но с придружител и попълнена декларация.

Горан Брегович нашумя с хитовете "Mesecina" и "Kalashnikov", превръщайки се в един от най-значимите автори на филмова музика в Европа. Всепризнат като посланник на балканската музика по света, музикантът има зад гърба си десетки албуми и саундтраци, сред които и култовите записи към филмите “Ъндърграунд” и “Аризонска мечта” на Емир Кустурица, с когото си партнираше дълги години.

В основата на неговия Оркестър за сватби и погребения е циганският духов оркестър, комбиниращ традиционните български полифонии с електрическата китара с огромно настроение и страсти по балкански.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички