Акустична вечер с Нели Рангелова


Акустична вечер с Нели Рангелова

3475

Пренасроченият концерт "Акустична вечер с Нели Рангелова" ще се проведе в зала "България" от 19.30 ч. на 28 ноември.

Вирусна инфекция на певицата осуети първоначалните ѝ планове се срещне със своите почитатели на 7 ноември. Закупените билети важат без презаверка за новата дата.

Нели ще представи някои от най-хубавите си песни в компанията на Мария Илиева, Орлин Горанов и Георги Христов. За музиката пък ще ое погрижат  Краси Гюлмезов Бенд и камерният състав на Софийската филхармония. В репертоара е и последната ѝ песен "Танцувай в мрака" по музика и аранжимент на Красимир  Гюлмезов. Текстът, който разказва за любовна история с драматичен край, е дело на поета Александър Петров. Във видеото участват младите актьори Любен Кънев, познат от сериала "Под прикритие", и Евгения Роева, която е студентка в НАТФИЗ. Виж клипа ТУК.

Емблематичната българска изпълнителка доста промени музикалния си стил в последните години, доближавайки се повече до модерното поп звучене. На концерта в зала "България" тя ще представи както хитовете си дотук, така и своите по-нови изпълнения.

Точно преди 30 години Нели Рангелова печели Голямата награда на фестивала "Златният Орфей" в в Международния конкурс за изпълнители. Отново през 1982 получава и Голямата награда на фестивала Neewollah в Индипендънс, щата Канзас, САЩ. Списание Variety отделя специално внимание на тази нейна изява, а кметството на Канзас я обявява за почетен гражданин на града.

"Акустична вечер с Нели Рангелова" се осъществява със съдействието Министерство на културата.

Билети на касите на в зала "България", НДК и чрез Eventim.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички